enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2940
EURO
34,8099
ALTIN
2.414,56
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Salı Açık
20°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C

İŞBİLİR,Birlikte Daha Güçlü Bir Toplum İnşa Etmek İçin Aday Adayım. var Gücümle Çalışacağım.

İŞBİLİR,Birlikte Daha Güçlü Bir Toplum İnşa Etmek İçin Aday Adayım. var Gücümle Çalışacağım.
05.01.2024
9
A+
A-

Ak parti 19 Mayıs İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut İŞBİLİR,Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde doğdum, büyüdüm ve bu güzel ilçede sizlerle birlikte daha güçlü bir geleceği inşa etmek adına buradayım.

Ak parti 19 Mayıs İlçesi Başkan Aday Adayı Mahmut İŞBİLİR, Doğduğum toprakların değerini biliyor ve bu topraklara, sizlerin hizmetinde bir ışık olmak istiyorum.

Hayatımın önemli bir kısmını iş dünyasına adamış, ticaretten siyasete uzanan bir geçmişe sahibim. Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde doğdum, büyüdüm ve bu güzel ilçede sizlerle birlikte daha güçlü bir geleceği inşa etmek adına buradayım.

1990’lı yılların başında aile şirketimizde ticarete atıldım. Halı, mobilya, yer döşemeleri toptancılığı sektörlerinde faaliyet gösteren şirketimizin ortaklarından biri oldum. Ticaretteki başarılarımın yanı sıra, Samsun Üniversitesi kurucu mütevelli üyesi olarak eğitime de önem verdim. Sivil toplum örgütlerinde aktif görev aldım, çeşitli projelerde yer aldım ve şehrimizin daha iyi bir geleceği için çalıştım.

Siyasetteki ilk adımlarımı 2003-2009 yılları arasında AK Parti Samsun il yönetim kurulu üyesi olarak attım. Daha sonra 2019-2023 yılları arasında yerel yönetimlerden ve siyasi hukuki işlerden sorumlu AK Parti Samsun il başkan yardımcılığı görevini başarıyla yerine getirdim. Bu süre zarfında ilçemizin sorunlarını yakından takip ederek çözüm odaklı projeler geliştirdik.

İstifa ederek girdiğim 19 Mayıs Belediye Başkan aday adaylığı sürecinde, gönül ve hizmet belediyeciliğinin en güzel örneklerinden birini sizlere sunmayı amaçlıyorum. İlçemizin potansiyelini maksimum düzeyde kullanarak, birlikte daha güçlü bir toplum inşa etmek için var gücümle çalışacağım.

Aileme olan bağlılığım, şehrimize olan sevdam ve sizlerle birlikte geçirdiğimiz yılların birikimi ile 19 Mayıs’ı daha yaşanabilir ve kucaklayıcı bir yer haline getirmek için buradayım. Sizlerin desteği ve güveniyle, birlikte daha güzel günlerin kapılarını aralayacağımıza inanıyorum.

Bu bağlamda, Vizyonumuz, ilçemizi herkesin huzur içinde yaşayabileceği, çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı bir ortamda büyüdüğü, kültürel çeşitliliğin kutlandığı ve ekonomik kalkınmanın ön planda olduğu bir yer haline getirmek. Misyonumuz ise bu hedeflere ulaşmak için tüm paydaşlarla işbirliği yaparak, halkımızın ihtiyaçlarına duyarlı, şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışı benimsemek.

Toplum katılımı, sürdürülebilirlik, eğitim ve kültür, inovasyon ve teknoloji, adalet ve eşitlik ilkeleri çerçevesinde ilçemizi daha ileriye taşıyacak projelerimizle bir aradayız. Gençlerimiz için burs ve eğitim destekleri, kadınlarımız için eğitim merkezleri ve istihdam projeleri, esnafımız için dijitalleşme ve yerel pazarları destekleme gibi çeşitli projelerle ilçemizi güçlendirmeye odaklanıyoruz.

Gençlerimizin geleceğe hazırlanmalarını sağlamak, kadınlarımıza daha fazla iş fırsatı yaratmak ve esnafımızın rekabet gücünü artırmak için çaba sarf edeceğiz. Bu projelerle ilçemizin potansiyelini maksimum düzeyde kullanarak, birlikte daha güçlü bir toplum inşa etmek için var gücümüzle çalışacağız.

İŞBİLİR,Bana olan inancınızı, birlikte yazacağımız bu yeni başlangıç hikayesinde yanımda hissetmek istiyorum. Bu yolda bana rehberlik edeceğinize, güveneceğinize ve birlikte çalışacağımıza olan inancım tamdır.

Sizleri daha fazla dinlemek, sorularınızı yanıtlamak ve birlikte daha güçlü bir 19 Mayıs için çalışma sözü veriyorum. Hep birlikte, daha güçlü ve kucaklayıcı bir ilçe için el birliğiyle çalışalım diyerek sözlerini tamamladı.

Teşekkür ederim.
Saygılarımla,

Mahmut İŞBİLİR
Belediye Başkan Aday Adayıresim 1 779 scaledresim 1 191 scaledresim 1 875 scaledresim 1 694 scaledresim 1 394 scaledresim 1 221 scaledresim 1 1020 scaledresim 1 619 scaled

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir