enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2150
EURO
34,7798
ALTIN
2.449,60
BIST
10.329,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
18°C
Samsun
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
17°C

ALAÇAM’ DA “OKU KAZAN” YARIŞMASI

ALAÇAM’ DA “OKU KAZAN” YARIŞMASI
01.02.2022
54
A+
A-

ALAÇAM’ DA “OKU KAZAN” YARIŞMASI

Samsun Alaçam Şehit Kadir Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi, ” Oku- Kazan ” Yarışması düzenliyor.

Okulun web sayfasından yapıan konuyla ilgili açklama  şöyle:

” Kütüphanemizde yaklaşık 3000 civarı kitap vardır. Her yıl yeni kitaplarla zenginleştirdiğimiz kütüphanemizden öğrenciler, düzenli olarak kitap alışverişi yapabilmektedir.

Kütüphanecilik Kulübü öğretmen ve öğrencileri tarafından kütüphanemiz etkin bir şekilde kullanıma açık tutulmaktadır.

Ocak ve Mart aylarını kapsayan, öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığını kazanmaları ve kitap okuma sayılarımızı artırmak amacıyla “OKU KAZAN” yarışması düzenlenmiştir.

Öğrencilerimiz, kütüphaneden ödünç aldıkları her kitap için bir çekiliş hakkı kazanmaktadır. Okunan her kitap, hediye çekiliş hakkını artırmaktadır.

Mart ayının sonlarına denk gelen Kütüphaneler Haftası’ nda hediye çekilişi yapılacaktır. Ödüller ise 4 adet bluetooth kulaklık olarak belirlenmiştir.

Ayrıca kütüphanenin bulunduğu koridor öğrencilerimizi kitap okumaya  özendirmek amaçlı Okuma Sokağı olarak düzenlenmiştir.

Kütüphanecilik Kulübü Danışman Öğretmenleri Yuğba ÖZKAN ve Serkan ÇOBAN’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.”

Haber: Oktay ZERRİN- Samsun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir