enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1963
EURO
35,0110
ALTIN
2.519,75
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
20°C
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C

Başkan Büyükakın, Hemşireler Gününü kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Büyükakın, “Hemşirelik, insan hayatının emanet edildiği en kutsal ve onurlu mesleklerden biridir’’ dedi.

Başkan Büyükakın, Hemşireler Gününü kutladı
10.05.2024
70
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘’Hemşirelerimiz; hastaneler, sağlık ocakları ya da klinikler gibi mekânsal sınırlamanın da ötesinde yaşamın her yerindeler.

Bunu en iyi pandemi ve deprem gibi afet hallerinde gördük. Cadde cadde, sokak sokak cansiparene şekilde, bir yaraya merhem olmak için çırpınan hemşirelerimiz vardı. Sağlık sektörünün her zaman vazgeçilmezi konumunda olan hemşirelerimiz, toplumumuzun en zor zamanlarında da ön saflardaydı.

Onlara her daim çok şey borçluyuz. Bizler de bu borcu Büyükşehir Belediyesi olarak sağlık konusunda üzerimize düşeni yaparak ödemeye çalışıyoruz. Bu düşüncelerle bu kutsal mesleği icra eden tüm kardeşlerimizin 12 Mayıs Hemşireler Gününü kutluyor ve her daim yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum.’’ 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir