enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2193
EURO
35,0121
ALTIN
2.513,44
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
20°C
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C

Güçlü Bornova için sanayi sitelerine destek

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 3. Sanayi Sitesi’nin her ayın ilk Çarşamba günü düzenlediği Geleneksel Kuru Fasulye Günü’ne konuk oldu.

Güçlü Bornova için sanayi sitelerine destek
10.05.2024
71
A+
A-

Sanayi sitelerinin Bornova için büyük önem taşıdığını, bu nedenle Sanayi Meclisi’ni kurup ilk toplantısını da yaptıklarını söyleyen Başkan Eşki, “Güçlü Bornova” diyerek çıktığımız yolda sanayi sitelerimizin güçlenmesi için de Bornova Belediyesi olarak elimizden gelen bütün katkıyı koyacağız” dedi. 

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, geleneksel kuru fasulye gününde 3. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Şenol Demirel ve esnafla bir araya geldi. Esnafın tek tek elini sıkarak sohbet eden Başkan Eşki, Site Başkanı Şenol Demirel ile hem 3. Sanayi Sitesi’nin fiziki sorunları ve talepler hakkında bilgi alışverişinde bulundu hem de daha güçlü bir yapıya kavuşmaları için verilecek destekleri konuştu.

Amaç Bornova’nın marka değerini yükseltmek

Sanayi siteleriyle ilgili düşüncelerini aktarmak için bir konuşma da yapan Başkan Eşki, adaylığı döneminde söz verdiği gibi sanayi meclisini kurup ilk toplantısını da gerçekleştirdiklerini hatırlatan, “İki hafta sonra da ikinci toplantımızı yapacağız. Buradaki amacımız sanayi sitelerimizin sorunlarını direkt çözecek bir kurul oluşturmak. Benim dışımda fen, imar, temizlik, park bahçeler, zabıta ve ruhsat müdürlüklerimiz ile bu müdürlüklerimizden sorumlu başkan yardımcılarımız ile sitelerimizin temsilcilerinin olduğu toplantımızda talepleri dinledik, yerine getirmek için arkadaşlarımız hızlı bir şekilde çalışıyor. Bir sonraki mecliste yaptıklarımızı konuşacağız. Amacımız kentimizin marka değerini yükseltmek ve Bornova’nın ismini hak ettiği yere getirebilmek” dedi.

Güvenimiz tam

3. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Şenol Demirel de, Başkan Eşki’nin üstlendiği görevi layıkıyla yapacağına olan güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek, “Başkanımız göreve geldiği andan itibaren istişarelerimizi yaptık. Bizim çalışma arzumuz sizin desteğinizle birleştiğinde sanayi sitemizin çalışmalarını üst seviyeye çıkaracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir