enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5216
EURO
34,9599
ALTIN
2.438,77
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
17°C
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C

 U 16 KLASMAN GRUBU ŞAMPİYONU BAFRA MEVLANA SPOR’A ÖDÜL

 U 16 KLASMAN GRUBU ŞAMPİYONU BAFRA MEVLANA SPOR’A ÖDÜL
19.12.2022
18
A+
A-

U 16 KLASMAN GRUBU ŞAMPİYONU BAFRA MEVLANA SPOR’A ÖDÜL

Bafra Mevlana Spor Kulübü Samsun Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun düzenlemiş olduğu; Sporun Yıldızları ve Hizmet Edenleri Ödül Gecesi’ne; Bafra Mevlana Spor Kulüp  Başkan yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlus Arif Öztürk, kulüp Başkan yardımcılarından İsa Köprü ve kulüp hocaları, Cem Çatmakaş ve Mustafa Şahin geceye katıldılar.

2021-2022 U16 klasman grubu şampiyonu Bafra Mevlana spor ödülünü aldı. Ayrıca Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin; amatör spor kulüplerine yardım edeceği müjdesini vermesi bir nebze de olsa amatöre katkı olması amatör kulüpler tarafından büyük bir sevinç kaynağı odu.Gecede bir konuşma yapan Bafra Mevlana spor kulübü başkan yardımcısı Arif Öztürk şunları söyledi :

” Bafra Mevlana Spor Kulübü olarak; başta geçen yılki şampiyonlukta bizlere desteği olan Pak un şirketler Grubu Müdürü ve aynı zamanda Mevlana spor yöneticisi olan Oğuzcan Türk’e çok teşekkür ederiz. Maddi ve manevi olarak her daim yanımızda olan değerli kardeşime çok teşekkür ediyoruZ.

Ayrıca Bafra Mevlana Mahallesi Muhtarı ve Kulüp Başkanı’mız sayın Servet Şengül bey’e ve diğer yönetici arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyoruz. Emeğinin karşılığını almak çok güzel bir duygu.

Bizleri bu gecede davet eden çok değerli bir temsilciğim Sayın Hasan Özbulut’a ayrıca teşekkürü borç biliyorum.

Amatörün babası ve abisi olarak bildiğimiz Sayın Özbulut bize her konuda destek oluyor. kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz.

Allah nasip ederse, 2022 2023 Sezonu’nda daha fazla şampiyonluklarla geleceğiz. ASKF  Başkanı sayın Şener Aydın bey’e TFF Bölge Müdürü  İbrahim Güven bey’e ve Samsun faal il hakemler kurulu başkanı Yusuf Yaşar Kemal bey’e ve değerli başkanımız ve Süper Lig hakemi Samet Çiçek bey’e, faal antrenörler derneği başkanı Hakkı Bayrak Bey ile tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.”

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir