enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4582
EURO
34,9028
ALTIN
2.437,03
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
17°C
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C

Özge Özder Türkiye’nin En Büyük QR Kodu ile Okullara Hijyen Desteği İçin Çağrıda Bulundu

Özge Özder Türkiye’nin En Büyük QR Kodu ile Okullara Hijyen Desteği İçin Çağrıda Bulundu
19.12.2022
20
A+
A-

Okullarda tuvalet hijyenine katkı sağlayabilmek amacıyla 11 yıldır çeşitli projeler gerçekleştiren Domestos, Özge Özder ve Gizem Hatipoğlu gibi ünlü isimlerle okul tuvaletlerinde hijyenin çocuklar için önemine dikkat çeken bir sosyal deney filmi yayınladı. 

 

Özge Özder, filmin yayınlanmasının ardından Buyaka AVM’de gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en büyük QR kodu ile okullara ücretsiz ürün gönderimi yapılan etkinlikte de yer aldı.  Özder’in de seçtiği okullara ücretsiz ürün gönderimi yaptığı etkinlik yoğun ilgi gördü. 

 

17-18 Aralık’ta İstanbul Buyaka AVM’de ziyarete açılan Türkiye’nin en büyük QR kodu, 24-25 Aralık tarihlerinde de Galataport İstanbul’da görülebilecek. Dev QR kodunu okutan herkes, seçtiği okula ücretsiz olarak Domestos gönderebilecek. 

 

Türkiye’nin güvenilir temizlik markası Domestos, geçtiğimiz günlerde, okul tuvaletlerinde sürdürülebilir hijyenin çocuklar için önemine dikkat çektiği bir sosyal deney çalışması gerçekleştirdi. Projede yer alan ünlü isimler Özge Özder, Gizem Hatipoğlu, Caner Yıldırım, Nisan Hakan Özkan, İnci Akbay ve Melek İçmeli çocukların yerine geçti ve okul tuvaletleri temiz olmadığında bazı çocukların yaptığı gibi tuvalete gitmeden bir eğitim günü geçirdi. Sosyal deney çalışmasının filmi 14 Aralık’ta yayınlandı.

 

Özge Özder, Türkiye’nin en büyük QR kodunu okutarak okullara ücretsiz Domestos gönderimi için örnek oldu

Sosyal deney filminde yer alan ünlü oyuncu Özge Özder de 18 Aralık’ta Buyaka AVM’de gerçekleşen ve Türkiye’nin en büyük QR kodunun bulunduğu etkinliğe katılarak Domestos’un herkesi ücretsiz ürün göndermeye davet ettiği kampanyasına destek verdi. 

 

Etkinlikte konuşan oyuncu Özge Özder, şunları söyledi: “Domestos’un çocuklara odaklanan projesinde yer aldığım için çok mutluyum. Biliyorsunuz ben de yeni anne oldum ve tabii ki çocuğum için ileriyi düşünmeye başladım. Kendi çocuğumu okul çağındaki çocukların yerine koymaya başladım. Bu proje sayesinde ise bununla kalmayıp kendimi de okul çağındaki çocukların yerine koyma fırsatı buldum.

Çocukların bulundukları ortamlarda temas ettikleri yüzeyler ne kadar temiz ve hijyenik olursa anne-babalar olarak biz de o kadar mutlu oluruz. Çocukların okullarda hijyenik tuvaletlere ulaşamamaları onların yalnızca fiziksel sağlıklarını değil, psikolojilerini, akademik başarılarını ve hatta özgüvenlerini etkileyen bir durum; sosyal deney filminde de bunu anlatmaya çalıştık Bu projede yer almak bir yandan kendi çocukluğumu hatırlamama da vesile oldu. Okuldayken ben de ihtiyaç duyduğumda tuvalete gitmekten çekinirdim, eve kadar tuvaletimi tutmaya çalıştığım zamanlar olurdu. Kendi deneyimlerimi hatırlayınca da çocuklar için tuvalet hijyeninin ne kadar önemli olduğunu daha da iyi anladım. Çocuklara hijyenik ortamlar sağlamak için hepimize düşen şeyler var. Bu nedenle bugünkü etkinliğe katılarak ben de Türkiye’nin en büyük QR kodunu okuttum ve seçtiğim okula bağış yaptım. Herkesi QR kodu okutarak okullara ücretsiz Domestos göndermeye davet ediyorum.”

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir