enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2405
EURO
34,7823
ALTIN
2.415,31
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Salı Açık
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C

BAYANLAR BASKETBOL YENİDEN PARKEDE

BAYANLAR BASKETBOL YENİDEN PARKEDE
19.11.2021
34
A+
A-

BAYANLAR BASKETBOL YENİDEN PARKEDE

TEMSİLCİMİZ, BAŞKENT KARTALLARI’NI AĞIRLIYOR

Türkiye Basketbol Kadınlar Bölgesel Ligi başlıyor.

Ligde boy gösterecek olan temsilcimiz Giresun Belediye Gençlik Spor ise Cumartesi günü saat 15.00’da 19 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda Başkent Kartalları ile karşılaşacak.

Yeşil Beyazlı takımın antrenmanını ziyaret eden Giresun Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Alaattin Hafızoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ise basketbolculara zorlu maç öncesi başarılar dilerken, kendilerine güvenlerinin tam olduğunu ifade etti.

Hafızoğlu, “Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’nun sizlere çok selamı var. Şuan kendisi İstanbul Yenikapı’da bulunan Giresun Günleri’nde. İlk maçta sizlere yürekten başarılar diliyor. Sizlere güveniyor. Bizler de güveniyoruz. İnşallah güzel bir sezon olur. Giresun basketbola aşık bir şehir. Bu kıvılcımı yeniden ateşe dönüştürmek sizlerin elinde. Başarılar sizinle olsun.” dedi.

Başkan Hafızoğlu ve yönetimi, oyunculara baklava ikramında bulunurken, tüm Giresunlular maça davet edildi.

Öte yandan antrenmanı, NBA’de Houston Rockets forması giyen Giresunlu Alperen Şengün’ün babası Kemal Şengün de takip etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir