enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2229
EURO
34,7731
ALTIN
2.456,99
BIST
10.331,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
17°C
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
17°C

TÜFEKCİ YABANCILAR ÇARŞISI’NDA

TÜFEKCİ YABANCILAR ÇARŞISI’NDA
04.05.2023
11
A+
A-

TÜFEKCİ YABANCILAR ÇARŞISI’NDA

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, Yabancılar Çarşısı Dernek Başkanı Alaaddin Sayın, Yabancılar Çarşısı Esnaf Odası Başkanı Olcay İnanç ve çarşı esnafı ile bir araya geldi.

“YABANCILAR ÇARŞISI BU ŞEHRİN SEMBOLLERİNDEN BİRİDİR”

Kuruluşu 1990’lı yıllara dayanan Yabancılar çarşısının şehir için önemini vurgulayan Tüfekci, “Bu şehrin sembollerinden olan çarşımızı korumak ve daha iyi işler hale getirmek şehrimizin ticaret hacmi için çok önemlidir. Burada bulunan esnafımızın rahat bir şekilde ticaretini yapabilmesi ve o dolu dolu günlerine dönebilmesi için çalışacağız. Böyle sembol mekanları korumazsak şehrin kimliğini, tarihini ve ruhunu kaybederiz.” dedi.

“ESNAFA DESTEK ARTIRILACAK”

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, mevcut esnaf ve üretici desteklerinin yetersiz olduğunun altını çizerek, “Esnafımız ve üreticilerimize verilen destekler sadece lafta ‘destek’ oluyor. İçinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntılardan dolayı esnafımız yıllardır bırakın kar etmeyi, dükkanının kirasını zor öder hale geldi. ‘İYİ’lerin iktidarında Samsun ekonomisini canlandırmak ve kişi başı milli gelirini, gayri safi katma değerini ve toplam geliri yeniden yukarılara çekmek için her sektörde projelerimiz hazır. Samsun için gece gündüz demeden çalışacağız hiç şüpheniz olmasın.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir