enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2855
EURO
34,8109
ALTIN
2.452,26
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
17°C
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
16°C

Samsun CHP Milletvekil Adayı Opr. Dr. Murat Çan,“Çözüm ruhen, bedenen ve coğrafik anlamda Samsunlu olmaktan geçiyor”

Samsun CHP Milletvekil Adayı Opr. Dr. Murat Çan,“Çözüm ruhen, bedenen ve coğrafik anlamda Samsunlu olmaktan geçiyor”
17.04.2023
15
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilli Adayı Opr. Dr. Murat Çan,  Yerel de Samsunluluk ruhu, genel de ise adalet ruhunun bütün sorunların çözümü olduğuna dikkati çekti.

 

Opr. Dr. Murat Çan, CHP'den Aday Adaylığını ilan etti

“Sorunların sorumluları tek adamın seçtiği ehliyetsiz, liyakatsiz ve sorumsuzlardır”

Tek adamın seçtiği ehliyetsiz, liyakatsiz ve sorumsuzlarla bugünkü sorunların yaşandığını belirten Opr. Dr. Murat Çan, “Aslında not etmeye 2018’de başladık. 27. Dönem milletvekilliği adayı açıklamalarında eğitim, sağlık, ekonomi, dış politika, iç güvenlik, hukuk ve adalet sistemimizdeki sorunlara kendi bakış açımla değinmiş ve tam anlamıyla geçeceğimiz tek adam rejiminde bu sorunların artarak derinleşerek devam edeceğini söyledi.Tek adam özleminin o günkü sloganı “Bu kardeşinize verin yetkiyi, görün etkiyi şeklindeydi!” Gelinen noktada afet döneminde çadır satan; ekonomik krizde damadını satan, Pandemide ve depremde IBAN numarası veren; sadece ibadet esnasında İman duyan bir ülke olduk” diye konuştu.  Kısacası 85 milyonluk ülke tek kişiyi seçti, tek kişinin seçtiği ehliyetsiz; liyakatsiz ve sorumsuzlarla bugüne gelindi” diye konuştu.

Opr. Dr. Murat Çan, CHP'den Aday Adaylığını ilan etti

“Hepsini not ettik!”

İktidarı kaybetmektense istikrarı kaybetmeyi tercih edenlerin, yönetmek yerine idare etmeyi politika haline getirdiklerinin belirten Dr. Murat Çan, “Bize istifayı af talebi, zammı güncelleme, yasağı düzenleme, zulme güvenlik uygulaması, israfa itibar, ihmale işin fıtratı, açlığa ağır yoksulluk, işsizliğe iş beğenmeme, otoriterliğe milli irade demeyi öğrettiler. Beş yılın sonunda, Pandemi ve afetlerde ilk iş eğitimden feragat alışkanlığı oldu.

murat can baba ocaginda 6990murat can samsun a girisinde karsilama 7566206786

İlkadım şehri Samsun’un 1 milyar 350 milyon dolara ancak ulaşan ihracat rakamıyla 20. sıralara demir attığını hatırlatan Samsun CHP Milletvekili  Adayı Opr. Dr. Murat Çan, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Şehr-i Samsun genç nüfus artışı sağlayamıyor. Atakum olmasa eksi nüfus artışındayız. Üretim ve tarım istihdamından ziyade hizmet sektörü istihdamını tercih eden bir türlü gerçek anlamda teşviki hayata geçiremeyen Samsun adeta ‘kader planını’ yaşamaya devam ediyor. Çözüm ise ruhen, bedenen ve coğrafik anlamda Samsunlu olmaktan geçiyor. Sorunlar herkesçe biliniyor ama kimse çözmek için samimi davranmıyor. Yine çözüm, katma değer üreten, endüstriyel tarım ve alım garantili teşviklerdir. Çözüm şehir hayatını güçlendirmek, kültür, sanat, spor ve eğitimde çağa uygun davranabilmektir” ifadelerini kullandı.

Opr. Dr. Murat Çan, CHP'den Aday Adaylığını ilan etti

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir