enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3672
EURO
34,6943
ALTIN
2.398,13
BIST
10.164,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Parçalı Bulutlu
18°C
Pazartesi Açık
19°C

Büyükşehir onları yalnız bırakmadı

Büyükşehir onları yalnız bırakmadı
30.01.2022
32
A+
A-

Büyükşehir onları yalnız bırakmadı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor. Özenle hazırlanan yemekler, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Sosyal belediyecilikte marka haline gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi, tüm birimleriyle vatandaşların yanında yer alıyor. Hizmet odaklı anlayışı ve çalışmalarıyla belediye, ihtiyaç sahiplerinin yanında olup gönüllerini fethediyor. Yaşlı bakım, evde sağlık, temizlik, kişisel bakım, çamaşırhane gibi çok farklı konularda hizmeti vatandaşların ayağına götüren Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, sıcak yemek hizmetiyle de sosyal belediyecilikte örnek olmaya devam ediyor.

Haftanın 6 günü Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yemekhanesinde steril koşullarda hazırlanarak pişirilen yemekler, gıda mühendisleri tarafından test edildikten sonra yaşlı ve yemek yapamayacak durumdaki ihtiyaç sahiplerinin evlerine götürülüyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin sıcak yemek hizmeti sayesinde sofrasının hiçbir zaman boş kalmadığını belirten İlkadım İlçesi Hastanebaşı Mahallesi’nde yaşayan Şeker Arslan, “Devletimizden, büyükşehir belediyemizden ve bu hizmetin verilmesine sebep olan herkesten Allah razı olsun. Rahatsızlığımdan dolayı evimde yemek yapamaz hale gelince Samsun Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi’ne başvurdum. Onlar da bana geri dönüş yapıp ziyaretime geldiler. Her gün aynı saatte yemeğimi getiriyorlar. Sofram hiçbir zaman boş kalmıyor” diye konuştu.

Unkapanı Mahallesi’nde ikamet eden 80 yaşındaki Şerafettin Demiroğlu ise “Yaşım ve hastalıklarımdan dolayı hiçbir şey yapamıyorum. Tek başıma yaşıyorum. Sosyal Hizmet Dairesi Başkanlığı ekipleri, her gün yemeğimi getiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’den Allah razı olsun” şeklinde konuştu. Yemek servisinin zorlu kış şartlarına rağmen aralıksız devam edeceği belirtildi.

xxx

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir