enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2758
EURO
35,0631
ALTIN
2.473,29
BIST
10.509,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Az Bulutlu
22°C

MHP İl Başkanı Burhan Mucur’dan Berat Kandili Mesajı

MHP İl Başkanı Burhan Mucur’dan Berat Kandili Mesajı
23.02.2024
11
A+
A-

MHP İl Başkanı Burhan Mucur’dan Berat Kandili Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, “Berat Kandili” dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak şunları belirtti:

“Ramazan-ı Şerif’in müjdeleyicisi olan mübarek Berat Gecesi’ne ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Bu özel geceler toplumumuz için büyük öneme sahiptir, insanları bir araya getiren, iyilik ve güzellikleri hatırlatan, paylaşma ve dayanışma duygularını canlandıran bu mübarek gün ve gecelerin büyük bir manevi değeri vardır.

Berat Gecesi, nefislerin terbiyesi ve ahlaki güzelliklerin kazanılması için bir fırsattır. Bu gece milletimizin huzuru, mazlumların güvenliği ve insanlığın selameti için de edilen duların kabul olmasını dilerim. İnançlarımız ve geleneklerimiz, hayatın her anında dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı korumamızı öğretir.

Filistin’deki İsrail zulmünün son bulması, dünyanın farklı bölgelerindeki Müslüman kardeşlerimizin ve soydaşlarımızın yaşadığı acıların dindirilmesi, mazlumların felaketlerden kurtuluşu için dualarımızı yolluyoruz.

Aziz milletimizin, Türk-İslam aleminin Berat Gecesi’ni kutluyor, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesini temenni ediyorum. Vatanımız ve mukaddesatımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir