enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2131
EURO
34,7738
ALTIN
2.427,71
BIST
10.209,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
15°C
Samsun
15°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

LİDER BAFRA MEVLANA SPOR U 14 PLAY- OFF’LARDA

LİDER BAFRA MEVLANA SPOR U 14 PLAY- OFF’LARDA
03.10.2023
11
A+
A-

LİDER BAFRA MEVLANA SPOR U 14 PLAY- OFF’LARDA

U 14 Klasman Ligi E Grubu’nda, Bafra Mevlana Spor; devreyi 7 de yaparak; hem grubunda Lider oldu hem de Play-offlarda mücadele etmeye hak kazandı.

Bafra Mevlana Spor Kulübü Yönetim Kurulu adına Futbol Şube Sorumlusu Arif Öztürk ” çocuklarımızı yürekten tebrik eder, Play- Off’larda da üstün başarılar dileriz. Teşekkürler aslan parçaları.” şeklinde duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Öte yandan; 01.10.2023 pazar günü Samsun Baruthane Stadı’nda oynanan U16 Elit Ligi müsabakasında; Samsun’un güçlü ve köklü takımlarından Yolspor ile karşılaşan Bafra Mevlana Spor, 1-1 berabere kaldı.

Bafra Mevlana Spor Kulübü Yönetim KuruluFutbol Şube Sorumlusu Arif Öztürk ” her iki takımı da tebrik ediyor ve rakibimize kalan maçlarında başarılar diliyoruz.” şrklinde centilmence bir dilekte bulundu.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir