enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2265
EURO
34,7469
ALTIN
2.431,64
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
15°C
Samsun
15°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Deveci Aday Oluyor

Deveci Aday Oluyor
02.02.2024
8
A+
A-

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin seçimlerde nasıl bir tavır sergileyeceği ile ilgili süreç kulislerden gelen bilgilere göre netleşmeye başladı.

Bilindiği gibi CHP Atakum Belediye Başkanlığı koltuğunda otururken tekrar aday gösterilip gösterilmeyeceği ile ilgili tartışmaların odağına oturtulan Başkan Deveci,CHP Milletvekili Murat Çan, PM üyesi Nazan Güneysu ve İl Başkanı Mehmet Özdağ’ın ortak talebiyle uygulanan ön seçim sonrası aday gösterilmemişti.

CHP Atakum’da yapılan ön seçim sonrasında sandıktan eski ilçe başkanı Serhat Türkel çıkmış ve CHP Genel Merkezi tarafından Atakum adayı olarak açıklanmıştı. Herkes Başkan Deveci’nin bu karar karşında ne yapacağını merak ederken kulislere gelen son dakika bilgisi gündeme oturdu.

Kulislerde Başkan Deveci’nin kızgın olduğu ve Atakum adayı Serhat Türkel aleyhine çalışacağı algısı oluşturulmaya çalışılırken kulislere gelen bilgi çok farklı çıktı.

Elde edilen bilgilere göre Aday gösterilmesi halinde seçimleri tekrar kazanacağına inanan Deveci!nin bu inancını devam ettirdiği ve Atakum için oluşturan yeni bir ittifakın adayı olarak seçimlere gireceği bilgisine ulaşıldı. Siyasi kulislere göre Başkan Deveci, Zafer Partisi, Saadet Partisi, Memleket Partisi, DSP ve TİP’in destekleriyle İyi Parti Atakum adayı olarak seçimlere girecek.

Kulislerden gelen diğer bilgilere göre Başkan Deveci’yi partisi tarafından aday gösterilmediği için partisine kızan bazı şahıslarında destekleyeceği ve seçim çalışmalarında yardımcı olacağı yönünde.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir