enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4649
EURO
34,8352
ALTIN
2.421,86
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

SARICAOĞLU, HALKIMIZIN HER İHTİYACI BİZİM PROJEMİZDİR  

SARICAOĞLU, HALKIMIZIN HER İHTİYACI BİZİM PROJEMİZDİR  
21.12.2022
24
A+
A-

BAŞKAN SARICAOĞLU,

HALKIMIZIN HER İHTİYACI BİZİM PROJEMİZDİR

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu “ İlçemizin neye ihtiyacı varsa bizim projemiz odur.” dedi.

Kavak’ta birçok yatırım ve projeyi halkla buluşturduklarını ve yenilerini ortaya koymanın gayreti içinde olduklarını ifade eden Başkan Sarıcaoğlu, “ Bizler projelerimizi ilçemizin ve halkımızın ihtiyaçlarına göre belirliyoruz. Kavak’ta halkımızın neye ihtiyacı varsa o bizim projemizdir. Bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz” dedi.

Bundan sonraki süreçte de daha modern bir Kavak için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,” Kavak’ta görev dönemimiz içinde ilçemizin ihtiyaçları tek tek belirlenerek kalıcı yatırımlar yapıldı. Tüm hemşerilerimiz emin olsunlar ilçemizin geleceği bugünden daha güzel olacak. Bu yolda bizlere destek veren yanımızda olan herkese tüm ilçem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kavak’ın bu günlere ulaşması için belirledikleri hedef ve vizyon doğrultusunda birbirinden önemli projelere hayat verdiklerini ifade eden Sarıcaoğlu, “ Belediye Başkanlığı görevinde olduğumuz iki dönemdir doğduğumuz büyüdüğümüz topraklara olan borcumuzu ödemek için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Hizmet dönemlerimiz içinde gerek kamu, gerekse özel sektör yatırımlarının gelmesine öncülük ederek Samsun’un en hızlı kalkınan bölgesi olduk. Büyük emek isteyen tanıtım çalışmalarımızla ülkemiz yatırımcılarının ilgisini ilçemize çekerek Sanayileşme yolunda ciddi mesafe aldık. Kavak’ta birçok önemli yatırıma hayat verdik. Bundan sonra da üretmeye ve hizmetlerimizi artırmaya devam ediyoruz.  Onun için ilçemizin neye ihtiyacı varsa bizim projemiz odur diyoruz.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir