enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2198
EURO
35,0051
ALTIN
2.511,53
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
20°C
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C

Değirmenci, Fedakâr Basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

Değirmenci, Fedakâr Basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun
10.01.2024
7
A+
A-

Murat Değirmenci, Fedakâr Basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Ak Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Değirmenci, basın mensuplarına olan saygısını dile getirerek, onların zorlu görevlerindeki fedakarlıklarını takdir ediyorum ve günlerini kutluyorum dedi. Bu özel günün bir parçası olarak, Atakum Belediye Başkan aday adayı Murat Değirmenci, basın için düşündüğü özel bir projeyi de açıkladı: “Basın İletişim Ofisi.”

Bu yeni proje, basın mensupları ile belediye yönetimi arasında daha etkin ve hızlı bir iletişim köprüsü kurmayı amaçlıyor. Değirmenci’nin anlattığına göre, Basın İletişim Ofisi, belediyenin çalışmalarını şeffaf bir şekilde halka duyuracak ve şehirdeki önemli gelişmeleri basına daha etkili bir şekilde iletecek bir merkez olacak. Şehrin basın mensuplarının kullanacağı bu ofiste bilgisayar, internet, stüdyo ve her türlü imkân mevcut olacak.

Projenin bir diğer önemli yanı ise genç yeteneklere kapılarını açacak olması. Basın ve iletişim bölümlerinde eğitim gören üniversite öğrencileri ve mezunları, bu ofis aracılığıyla staj imkanlarına kavuşacak. Ayrıca, medya sektörüne giriş yapmak isteyen gençlere yönelik düzenlenecek eğitim ve atölye çalışmalarıyla, onların yeteneklerini geliştirmelerine destek olunacak.

Murat Değirmenci, projenin hem basın mensuplarına daha iyi bir çalışma ortamı sunmayı hem de genç yeteneklere istihdam kapıları aralamayı hedeflediğini belirtiyor. Bu adım, sadece medya iletişimini güçlendirmekle kalmayacak, aynı zamanda gençleri medya sektörüne kazandırarak ilçenin sosyal ve ekonomik dokusuna katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir