enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3865
EURO
35,0621
ALTIN
2.326,80
BIST
9.117,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
21°C
Banner Resmi
Banner Resmi

BAŞKAN AKSU: GURUR DUYDUK, MUTLULUK VERİCİ

BAŞKAN AKSU: GURUR DUYDUK, MUTLULUK VERİCİ
14.02.2022
35
A+
A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na telefonla bağlanması ve bizlere güveninin sonsuz olduğunu bir kez daha ifade etmesi gurur ve mutluluk vericiydi. Yakın bir gelecekte kendilerini Samsun’umuzda hemşehrilerimizle buluşturmanın heyecanı ve arzusu içerisindeyiz” dedi

YOĞUN VE COŞKULU PROGRAMLAR

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, pazar günü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in katılımıyla yoğun programlar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Programlar kapsamında; İlçe başkanları ve belediye başkanları ile toplantı, Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Topantısı, Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Samsun İl Başkanlığı ziyaretleri gerçekleştirildi. Daha sonra ise Şehit aileleri, Gaziler, iş insanları ve STK temsilcileri ile bir araya gelindi. Günün son programında ise Asarcıklılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yoğun katılımla düzenlenen tirit gecesi programında vatandaşlarla coşkulu buluşma gerçekleştirildi.

ERDOĞAN’IN KATILMASI SEVİNDİRDİ, COŞTURDU

Yoğun geçen programları değerlendiren Başkan Ersan Aksu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na telefonla bağlanarak kendileriyle birlikte olmasından dolayı gurur duyduklarını belirterek, “Sn. Cumhurbaşkanımızın teşkilatımıza seslenmesi ve bizlere güveninin sonsuz olduğunu bir kez daha ifade etmesi mutluluk verici. Sn. Cumhurbaşkanımza hemşehrilerim ve teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum. Yakın bir gelecekte kendilerini Samsun’umuzda hemşehrilerimizle buluşturmanın heyecanı ve arzusu içerisindeyiz. Samsun Teşkilatı olarak çalışmalarımıza üstün bir gayretle devam ediyoruz” dedi.

YATIRIM MÜJDELERİ

Samsun’a hizmetlerin hız kesmeden devam ettiğini de dile getiren Başkan Aksu, “Samsun’da çok sayıda yatırımı hayata geçirdik. Şu anda da devam eden yatımlar var. Alaçam Hükümet Konağı tamamlandı ve hizmete alındı. Canik Hükümet Konağı’nın ve Irmak Polis Karakolu’nun yapımı devam ediyor. Çarşamba’ya yeni Hükümet Konağı ile ilgili çalışmalar var. Canik ve İlkadım ilçelerimiz için Jandarma Karakol noktası yapılması gündemde. İlçelerimize çeşitli yatırımlar için destekler var. Samsun, hizmet alan, yatrımların devam ettiği bir şehir. Sn. Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımıza, Genel Başkan Yardımcımıza ve Milletvekillerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Bir Cevap Yazın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir