enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4010
EURO
34,8095
ALTIN
2.397,64
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C

“ATAKUM’UN SORUNLARININ TAMAMINI VE NEDENLERİNİ BİLİYORUZ”

“ATAKUM’UN SORUNLARININ TAMAMINI VE NEDENLERİNİ BİLİYORUZ”
25.11.2023
6
A+
A-

İYİ PARTİ ATAKUM BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI SELEN GÜLHAN ÇAM: “ATAKUM’UN SORUNLARININ TAMAMINI VE NEDENLERİNİ BİLİYORUZ”

İYİ Parti’den Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Av. Selen Gülhan Çam çalışmalarına başladı.

Selen Gülhan Çam, Atakum’da geçmiş belediye başkanlarına bakıldığında gelinen noktanın hiç de iç açıcı olmadığını, Atakum’un bunu hak etmediğini söyledi.

Çam, ” Atakum, Samsun’un sosyal, kültürel ve ekonomik bakımdan en gelişmiş ilçelerinden biri. Nüfus bakımından da Türkiye’deki bir çok ilden fazla nüfusa sahip. Ancak bu güne kadar hak ettiği hizmetleri alamadı.

WhatsApp Image 2023 11 25 at 16.45.51 1

ATAKUM’UN SORUNLARININ TAMAMINI VE NEDENLERİNİ BİLİYORUZ

Atakum’u yönetenler tarafından; Atakum’un ihtiyaçları, çağdaş bir şehir planlaması gereği yeşil alanların, sosyal alanların, ekonomik alanda gelişmelerin, turizm ve tanıtımının gözardı edilerek, kişilerin ve grupların beklenti ve taleplerinin ön plana alındığı yönetim anlayışına tanık olduk.

Bu gün Atakum, beton şehir görünümünde ranta dayalı planlamalarla, kişiler ve grupların çıkarlarına uygun anlayışla hizmet aldı. Ve bugünkü Atakum haline geldi. Sorunların tamamını ve nedenlerini biliyoruz. İlçe başkanlığım süresince Atakum’un her mahallesini, sokaklarını, yaşanan sorunları ve Atakumlunun beklentisini yüzyüze görüştüğüm insanlardan aldığım bilgilerle yakından biliyorum” dedi.

ATAKUM’UN GELİŞMESİNİN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRACAĞIZ!

Bu sorunların çözümü, beklentilerin karşılanması yolunda yıllardır ekibi ile planlamalar, projeler üzerinde çalıştıklarını ifade eden Selen Gülhan Çam, ” Bu gün artık Atakum’un gelişmesinin önündeki engelleri kaldırmak, kişilerin, grupların, güç dengelerinin değil, Atakum Halkının ve Atakumun çıkarına hizmetlerin getirilmesi için köhne anlayışa dur demenin zamanı!.

Atakum’u ortak akılla, parti kimliğinin dışında gerçek ihtiyaçların ön plana alındığı bir anlayışla  hep birlikte yöneteceğiz! Çünkü yönetenler, başkanlar, insanlar değişir, hizmetler ve yaptıklarınız kalır. Gelecekte çocuklarımızın yüzüne utanmadan bakabilmek için Atakumluları birlikte yönetmeye ve Atakum’u bir anneye, bir kadına teslim etmeleri için çağrıda bulunuyorum! Çünkü Atakum hepimizin!” diye konuştu.

WhatsApp Image 2023 11 25 at 16.45.50

WhatsApp Image 2023 11 25 at 16.45.51

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir