enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3774
EURO
34,7829
ALTIN
2.395,99
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Açık
21°C

Vali  Doç. Dr. Zülkif Dağlı,Başarı Belgesiyle Ödüllendirdi.

Vali  Doç. Dr. Zülkif Dağlı,Başarı Belgesiyle Ödüllendirdi.
11.10.2021
34
A+
A-

Vali  Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hatice Öz ve tereddütleri olduğu için aşı yaptırmayan yaklaşık 5 bin kişiyle görüşerek 2 bine yakınını doğru bilgilendirmeyle ikna eden İlkadım İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli Tıbbi Sekreter Emel Küçükoğlu’nu özverili çalışmaları dolayısıyla başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Koronavirüsün ülkemizde ve ilimizde görüldüğü ilk andan itibaren canları pahasına bbüyük bir fedakarlıkla çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza bu mücadelenin en ön safında yer alarak ortaya koydukları gayret için minnettar olduklarını ifade eden  Vali aşının gücüne inanarak ilk fırsatta aşısını yaptıran tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederek, aşı konusunda çekinceleri olduğu için henüz aşı yaptırmamış olan veya dozlarını tamamlamamış olanlara kulaktan dolma bilgilere itibar etmemeleri ve resmi kaynaklardan alacakları doğru bilgilerle tereddütlerini gidererek bir an önce aşılarını yaptırmaları çağrısında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir