enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3928
EURO
34,8295
ALTIN
2.439,00
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
16°C
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

ALKAN,SAMSUN KAZANACAK..

ALKAN,SAMSUN KAZANACAK..
19.07.2023
33
A+
A-

İnşaat Mühendisi Bürokrat Necati ALKAN,TEK AMACIM HİZMET ETMEK AMACIYLA Ak partiden Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı..

Samsun’un yetiştirmiş olduğu öz evladı İnşaat Mühendisi Bürokrat Necati ALKAN  2024 Mart Yerel seçimlerin de Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday adayı olduğunu belirterek , Niyet hayır…Akıbette hayır olur İNŞALLAH.   dedi.

Samsun için bir çok hizmet yapan ALKAN,Düzce bayındırlık müdürlüğünden emekli,İller bankası yatırım izleme komisyonu uzmanı,Samsun alt yapı ve içme suyu yapım koordinasyonundan sorumlu (Merhum Muzaffer Önder) döneminde bir çok hizmeti olan ve aynı zaman da Samsunun öz evladı İnşaat Mühendisi Bürokrat Necati ALKAN   2024 yılı mart ayında   yapılacak  yerel seçimler de Ak partiden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığımı şimdiden kamuoyuna açıklıyorum dedi.

PROJELER VE EKONOMİ

Samsun’u dünya şehirleri arasında en üst sıralara taşımak için düşündüklerimi ve projelerimi daha önceleri birçok ortamda ve platformda ifade etmiştim.
Gerek sahip olduğu hava, kara ve deniz ulaşım imkânları ile gerek güçlü alt yapısı ile verimli ovaları ve doğal güzellikleriyle Samsun vizyonu olan bir şehirdir. Şundan eminim ki; üretim, ekonomik kalkınma ve sosyal refah alanında Samsunumuzu çok güzel günler beklemektedir.
Sanayi ve tarım sektöründeki lojistik ve pazarlama projelerimiz, sağlık turizmi alanındaki çok büyük potansiyelimizi harekete geçirecek organizasyon ve tanıtım hamlelerimiz, doğal ve tarihi zenginliğimizi turizm sektöründe üst sıralara taşıyacak planlarımız ile Samsunumuz Türkiye’nin geleceğinin şehri olacaktır.
Samsun’u Kongre ve fuar etkinliklerinin en üst düzeyde yapıldığı hatta ilk sırada yer aldığı uluslararası merkez haline getirme konusunda kararlıyız.
Samsunumuzun kentsel dönüşüm süreçlerini hızlandırmak sahip olduğumuz Samsun vizyonunun en önemli unsurlarındandır.
ALKAN,İktisadi ve sosyal projelerimiz ile sağlayacağımız istihdam ve ekonomik refahın artışı paralelinde gençlerimizi şehrin kalkınmasında en önemli unsur haline getireceğiz.
Milli mücadelenin sembol şehri, başka bir ifade ile Atatürk’ün şehri olan Samsun’a bu açıdan bakıldığında cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu 2023, 2053 ve 2071 vizyon hedeflerinde öncü şehir olmaya da adaydır.Güzel Samsunumuz da sağlık turizmi ve entegre tıbbi cihaz sanayisinin gelişimi Samsun insanına gerek istihdam gerek gelir olarak büyük katkı sağlayacaktır. Hızlı Tren Hattı yapımı Samsunun gelişmesinde çok önemli bir projedir.

SAMSUN VE ÜNİVERSİTE

Samsuna kurulacak üçüncü Devlet üniversitesi Samsunun hem sosyal hem de ekonomik hayatına büyük katkı sağlayacaktır. Samsunumuz da önemli bir sorun olan uyuşturucu ile mücadele konusunda kentsel dönüşüm acilen sağlanmalıdır.

Özellikle nitelikli okul öncesi eğitim kurumlarının açılması gençlerimizin ileriye dönük hedefleri açısından çok önemlidir.

SAMSUNSPOR

Samsunspor Samsun için sadece bir takım değil önemli bir manevi değerdir ve bir an önce gereken ne varsa yapılmalıdır.Samsunspor bir markadır Türkiye de  Atatürklü tek arma Samsunsporu’muz Allah’ın izni inşallah bu sene hak etmiş olduğu süper  ligde de  gururumuz olmaya devam edecektir sen ben yok tek kelime ile Samsunspor var diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir