enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2501
EURO
34,7999
ALTIN
2.424,73
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

23 NİSAN BAFRA İLÇE KUTLAMA PROGRAMI

23 NİSAN BAFRA İLÇE KUTLAMA PROGRAMI
24.04.2023
12
A+
A-

23 NİSAN BAFRA İLÇE KUTLAMA PROGRAMI

23 NİSAN İLÇE KUTLAMA PROGRAMI; tüm yurtta olduğu gibi Bafra  ilçeniz ve Samsun ilimizde ve ilçelerinde de büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

Bafra İsmet İnönü İlkokulu’nun internet sitesinden yapılan 23 Nisan Etkinlik ve kutlamaları ile ilgili olarak yapıklan açıklamalar şöyle:

” TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ’NİN AÇILIŞININ 103. YILI VE  BUGÜNÜN ANISINA ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN; DÜNYA ÇOCUKLARINA ARMAĞAN ETTİĞİ 23 NİSAN ULUSAL EĞEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI, İLÇE PROGRAMI OLARAK BAFRA 15 TEMMUZ ŞEHİTLER MEYDANINDA COŞKUYLA KUTLADIK.

BU YIL RAMAZAN BAYRAMINA DENK GELEN 23 NİSAN KUTLAMA PROGRAMI SAYESİNDE, ÇOCUKLAR ÇİFTE BAYRAMI BİRLİKTE KUTLADILAR.

PROGRAM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET ALİ KATİPOĞLU’NUN ÇELENK SUNUMU, AKABİNDE ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN SAYGI DURUŞU, İSTİKLAL MARŞI’NIN OKUNMASIYLA BAŞLADI.

PROGRAM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET ALİ KATİPOĞLU’NUN GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ ANLATAN KONUŞMASINDAN SONRA; 23 NİSAN TEMALI YAPILAN ŞİİR VE RESİM YARIŞLARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE İLÇE KAYMAKAMI CEVDET ERTÜRKMEN TARAFINDAN ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ.

PROGRAM ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI ŞİİR, HALK OYUNLARI, JİMNASTİK GÖSTERİSİ VE 4B SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN DÜZENLEDİĞİ BAYRAK GÖSTERİSİYLE DEVAM ETTİ.

PRGRAMDA EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE, VELİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.”

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir