enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2667
EURO
34,6522
ALTIN
2.403,28
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

ALKAN,Niyetim  hayır akıbette hayır olur İNŞALLAH…

ALKAN,Niyetim  hayır akıbette hayır olur İNŞALLAH…
02.08.2023
4
A+
A-

 

AK Parti Samsun BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkan Aday Adayı,İnşaat Mühendisi Bürokrat Necati ALKAN Gazeteci İsmet AKTAŞ’A özel açıklamalarda bulundu.

2024 Yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Samsun BüYÜKŞEHİR Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu şimdiden açıklayan ALKAN,  Bilindiği üzere 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler(Belediye seçimlerinde) doğup büyüdüğüm, sevdalısı olduğum alt yapısı, üst yapısı ve tüm sorunlarını çok iyi bildiğim  Samsun’uma Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Büyükşehir Belediye Başkanı olmak, onu altyapısı üst yapısıyla, sanayisiyle, hayvancılığıyla turizmiyle, kurulacak yeni yeni üniversiteleriyle Dünyada marka iller arasına getirme niyetiyle yola çıkmış bulunuyorum. Öncelikle bu teşebbüsümün  şahsım, ailem, Samsun’umuz ve tüm ülkem için hayırlı ise adaylığa, sonrada Samsun’uma Büyükşehir Belediye Başkanlığına dönüşmesini Allah’tan niyaz ediyorum.

1954 yılı doğumluyum.1980 yılında İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesinden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldum

1994 yılında Refah partisinden Samsun Atakent belde belediyesine başkan adayı olarak siyaset hayatıma başladım. 2002 Yılı 22. dönem millet vekili seçimlerinde Ak partinin kurulmasıyla  Samsunda Ak parti teşkilatında  ailecek yer aldık eşim Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı  görevlerinde ben ise 2023 yılına kadar yapılan tüm seçimlerde aday adayı olarak seçimlere katıldım. Vatanımın değişik illerinde üst derecede yönetici olarak 25 hizmet yılımı doldurarak 2010 yılında emekli oldum Evli ve 4 çocuk babasıyım.

     GÖREV YAPTIĞIM İLLERİMİZ

  • 1984-1997 Samsun Belediyesinin yaptığı tüm yatırımların başında ,
  • 2003-2004 İller Bankası SAMSUNBölge Müdürü,
  • 2003-2004 İller Bankası KASTAMONUBölge Müdürü,
  • 2004-2010 Düzce, Kars, Erzincan illeri Bayındırlık ve İskan İl Müdürü olarak görev yaptım.

Düzcede Bayındırlık ve İskan İl Müdürü olarak görev yaptığım  5  yıl süre içerisinde 12 Kasım 1999 yılı Deprem afetinin tüm izlerinin silinmesini bir daha aynı acıların yaşanmaması için Tüm kamu binalarının(Hükümet binaları,okullar hastahaneler,yurtlar vs.) yeniden inşaası, yerleşik alan tesbitleri, hak sahiplikleri ve afetzedelerin tüm sorunları (EYY,ORTA HASAR, Borçlandırmalar, kalıcı konutların 8574 konut 1697 iş yerinin bitirilip tapuların verilmesi işlemleri) 1.5 yıl gibi kısa sürede tamamlanmıştır. İmar planlarının zemine altlık tüm zemin etütlerinin yapılarak yapılacak binaların statik özelliklerine kadar tarafımdan hazırlattırılıp  onanması  yapılmış olup tüm bu çalışmaların sonunda 23 kasım 2022 tarihinde Düzce merkezli 6 şiddetindeki  deprem afetini Düzce ilimiz  hasarsız olarak atlatmıştır.

Kamuda çalıştığım sürece  kılı kırk yararak, gece-gündüz demeden aziz milletimize sunmaya çalıştığım hizmetlerde, önce Hakkın sonra da halkın hatırını ön plana çıkardım.

ALKAN konuşmasına şöyle devam etti ,Bu güne kadar çalışma hayatım boyunca kazanmış olduğum bilgi birikimim, şefkatli, alçak gönüllü, adil, sorumluluk sahibi yöneticilik vasfım, geçmişte imza attığım ve gerçekleştirdiğim, binlerce projenin bana verdiği güçle bu kutlu hizmete  talip oldum. Samsun’lu  hemşehrilerimizin dua ve teveccühüne mazhar olma arzusuyla tüm alt yapısı, üst yapısı ve tüm sorunlarını çok iyi bildiğim Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına aday olarak yola çıkmaya karar verdim.
Meselem Samsun’umuza ve ülkeme daha hayırlı ve kapsamlı hizmetlerle katkı sunabilmektir diyerek konuşmasını Niyetim  hayır akıbette hayır olur İNŞALLAH diyerek tamamladı.

Saygılarımla..                                                                  

Necati ALKAN       

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir