enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
19°C
Çarşamba Çok Bulutlu
17°C

Adem Güney BU SEÇİMİ MİLLET KAZANACAK

Adem Güney  BU SEÇİMİ MİLLET KAZANACAK
01.02.2024
8
A+
A-

YRP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney

BU SEÇİMİ MİLLET KAZANACAK

AK PARTİ SAADET ZİNCİRİ PARTİSİ HALİNE GELDİ

SANAYİ ESNAFIVEHBİ GÜL’DEN KALMA ALT YAPIYA MAHKÛM EDİLMİŞ

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney, seçim çalışmaları kapsamında, Samsun Gülsan Sanayi Sitesi Koruma ve Yaşatma Derneği’nin düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

Kahvaltıda Samsun Gülsan Sanayi Sitesi Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Ülker, Gülsan Sanayi Esnafının dükkânlarından çıkarılmak istendiğini ve yeni yapılan sanayi sitesinde yeterli yer olmadığı için büyük mağduriyet yaşandığını belirterek şikâyetlerini dile getirdi.

Güney kahvaltının ardından yapmış olduğu konuşmada Gülsan Sanayi Sitesinin sıkıntılarını bir an önce gidermek için Milli Görüş Belediyeciliği’ne ihtiyaç olduğunu dile getirerek sanayi esnafının halinin içler acısı olduğunu, alt yapı ve yolların perişan olduğunu, 30 sene önceki Belediye Başkanı Kemal Vehbi Gül zamanından kalma alt yapı yollarda sanayi esnafının mücadele verdiğini dile getirdi.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Adem Güney, Bizim temel anlayışımız sanayi esnafımızın işinin, aşının, üretiminin arttırılmasıdır. Esnafımızın üretimininartırılması için ne gerekiyorsa, nasıl desteklenmesi gerekiyorsa destek verilmelidir. Çünkü sanayi esnafı üretimin ve istihdamın bel kemiğidir…” diyerek şöyle devam etti;

“Bu alt yapıyı yenilemek bu yolları düzeltmek çok mu zordu. Her yıl sel felaketine terk edilen esnafımızın halini derdini görecek dinleyecek kimse yok mu bu şehirde.

Gülsan Sanayi sitesi kalkıyor. Kentsel dönüşüme sokulmuş. Burada bir mağduriyet söz konusu; özellikle esnaf, sanatkâr olan arkadaşlarımız kiracı oldukları, mal sahibi olmadıkları için yeni yapılan Toybelen Sanayi Sitesinden yer alamamışlar. Ne yapacak şimdi bu esnafımız. Dükkanı kapanacak, işsiz mi kalsın? Bunu düşünen hiç yok. Neden sen esnaf sayısı kadar dükkan yapmıyorsun? Yer yok dersen yer var. Biz sanayi sitelerini genişleterek esnafımıza verecek ve kira öder gibi dükkân sahibi olmasını sağlayacağız. Sanayi sitelerimizin alt yapı sorununu en kısa zamanda çözeceğiz.

BU SEÇİMİ MİLLET KAZANACAK

Bizi iktidara taşıyacak olan AK Parti’nin küstürdüğü, kenara ittiği, sorunlarına çözüm olmadığı emekliler, küçük esnaf, Sanayi sitelerinin mağdur olan iş ve istihdam kapısı olan üreticileri olacaktır.

AK Parti şuanda hiçbir meseleye çözüm üretecek durumda değildir. Çünkü onlar rantiye partisi haline gelmişlerdir. Görüyorsunuz, AK Parti içindekioligarkların belediyeleri bölüşmek için düştükleri durumu… Hala adaylarını açıklayamadılar. Neden Çünkü o belediye senin bu belediye benim kavgası veriyorlar.

AK PARTİ SAADET ZİNCİRİ PARTİSİ HALİNE GELDİ

AK Parti bir Saadet Zinciri Partisi haline gelmiş, zenginlerin, işadamlarının partisi olmuş, vatandaştan, halktan esnaftan, seçmenden kopmuş durumdadır.

Artık eşitsizlik, yoksulluk, işsizlik ve adaletsizlik AK Parti’nin umurunda değildir.

Artık bu düzenin değişme zamanı gelmiştir.

Artık Adil Düzen, Yeniden refah Partisi ve Milli Görüş Belediyecisinin vakti gelmiştir.

AK Parti’nin bu seçim sloganlarına bakın, Gerçek Belediyecilikmiş…

Yahu sen 25 yıldır şakacıktan mı belediyecilik yapıyordun.

Artık iş üretemedikleri gibi söz de üretemiyorlar.

Yalanın, dolanın, rantın, talanın şakanın patisi haline gelmişler.

Rantı bölüşemiyorlar.

Bunlardan çare beklemek, bunların çözüm olacağına inanmak bir beş sene daha kaybetmek demektir…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir