enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4151
EURO
34,8070
ALTIN
2.419,64
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

Tüfekci, Mevcut Yönetimden Bıkmış, Bunalmış Esnafı Kurtaracağız

Tüfekci, Mevcut Yönetimden Bıkmış, Bunalmış Esnafı Kurtaracağız
10.02.2024
6
A+
A-

Tüfekci, Mevcut Yönetimden Bıkmış, Bunalmış Esnafı Kurtaracağız

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Serkan Albayrak ve yanındaki heyetin katılımıyla, İlkadım İlçesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ne giderek esnafla bir araya geldi.

176C2C5D D095 4E98 8615 6A0A7373174C

ESNAFI UNUTTULAR

Tüfekci, Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek, ‘’Caddemiz Samsun’un en eski ticaret yerlerinden biri, doğal olarak buranın esnafı da şehrin dinamiklerini, şehre gelen ve gelmeyen hizmeti çok iyi biliyor. Onlar da artık mevcut yönetimden yıllardır bıkmış, bunalmış, usanmış durumdalar. Esnafımızın beli borçlar, krediler, vergiler, enflasyon kalemleri altında bükülmüş durumda. Biz göreve gelir gelmez destek paketimizi hayata geçirerek yıllardır esnafın bükülen belini doğrultacağız ve daha iyi bir Samsun için birlikte çalışacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın’’ dedi.

 Tüfekci, Samsun’da Büyükşehir belediyesinin esnafa kolaylık değil zorluk çıkardığına dikkat çekerek, ‘’Samsun esnafına bir türlü rahat nefes aldırmadılar. Saathane projesi dediler, Gülsan Sanayi’yi taşıyoruz dediler, onu dediler bunu dediler ama hiç esnafa sormadılar. Sorduklarında da verdikleri sözleri tutmadılar. Esnaf bu ayı değil bu günü nasıl geçiririm diye düşünmekten işine odaklanamaz hale geldi. Elektrik, su, doğalgaz faturası anlamında da yeterli destek sağlanmayınca, iyice işin içinden çıkamayıp dükkan kapatanlar, devredenler, satanlarla dolu etrafımız. Siz bu şehrin bütün kaynaklarını har vurup harman savurdunuz. Bu şehrin esnafına, vatandaşına hak ettiği hizmeti, belediyeciliği göstermediniz. Koltuklarınızdan kalkıp da yanlarına oturup iki sohbet etmediniz. Siz vatandaşı değil sadece kendinizi dinleyerek, kendiniz için çalıştınız’’ diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir