enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5453
EURO
34,9629
ALTIN
2.424,97
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
21°C
Samsun
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

İlkadım Personeline “Doğal Afet Ve Farkındalık” Semineri

İlkadım Personeline “Doğal Afet Ve Farkındalık” Semineri
17.06.2022
33
A+
A-

İlkadım Belediyesi çeşitli eğitim ve seminerlerle personel eğitimlerini sürdürüyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından düzenlenen seminer, Hizmet Binası’ndaki Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirildi. Seminerde afet farkındalık eğitimi, temel yangın eğitimi ve hafif arama kurtarma eğitimi konularında personellere slayt sunum eşliğinde bilgiler aktarıldı.
Belediye çalışanlarımıza önemli katkı sağlayacak
Çalışanların afetler konusunda farkındalığının geliştirilmesi, afetlerde risk azaltma ve önlem alma konusunda davranış değişikliği oluşturulması amacıyla başlatılan eğitim çalışmalarını önemsediğini dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Göreve geldiğimiz günden itibaren Türkiye’nin dört bir yanında afetlerle yüz yüze kaldık. Eğitim seminerleri ile çalışan personelimize doğal afet durumlarında yapılması gerekenler, öncesinde alınması gereken önlemler ve doğal afet sonrası neler yapmaları gerektiğine dair bilgi ve tecrübe sahibi olmalarını istiyoruz. Sellerde, yangınlarda ve depremlerde şunu gördük; devletimiz ve milletimiz her afetin arkasından koşar hâlde. Hem bölgedeki belediyeler hem dışarıdan müdahale eden belediyelerin faaliyetleri son derece önemli hale geldi. Afet farkındalık seminerlerinin belediyemize ve çalışanlarımıza vereceği katkılar sebebiyle son derece önemli olduğuna inanıyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir