enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Çok Bulutlu
17°C

SAMSUN GELECEK İÇİN HAZIR. .

SAMSUN GELECEK İÇİN HAZIR. .
17.03.2024
2
A+
A-

SAMSUN GELECEK İÇİN HAZIR

73a468b1 23c2 4967 8375 4dc079e19b3e

Gelecek Partisi’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, seçim kampanyasının son aşamalarında şehrin dört bir yanında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Son günlerde yapılan saha çalışmaları ve temaslar, Yeşilyurt’un zaferine olan inancı daha da pekiştirdi.

Mustafa Yeşilyurt’un adaylığının açıklanmasından bu yana geçen sürede, Samsun’un 17 ilçesini adım adım gezen ve her bir noktada hemşehrilerinin ilgi ve desteğini kazanan Yeşilyurt, şehrin geleceği için hazır olduğunu bir kez daha vurguluyor.

Seçim propagandasına başladığı günden beri geçen zaman içinde, Mustafa Yeşilyurt ve ekibi, halkın nabzını tutarak çözüm odaklı projelerini vatandaşlarla paylaştı. Şehrin her köşesinde esnaf ziyaretleri, mahalle buluşmaları ve sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan görüşmelerle, Yeşilyurt’un seçim sürecine olan hakimiyeti gözlerden kaçmıyor.

Samsun halkının büyük ilgisi ve destekleriyle, Mustafa Yeşilyurt’un kazanacağı zafer artık kaçınılmaz bir gerçek haline geliyor. Sahadaki temaslarının sonucu olarak kazanacağına olan inancını daha da güçlendiren Yeşilyurt, Samsun’un geleceği için umut vaat eden bir aday olarak yoluna devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir