enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
19°C
Çarşamba Çok Bulutlu
17°C

Kemer Belediyesi’nden “Can dostlarına” yardım eli

Kemer Belediyesi’nden “Can dostlarına” yardım eli
01.03.2024
4
A+
A-

Kemer Belediyesi, Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Hayvan Barındırma, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanlarına sahip çıkıyor.

Şubat ayı içerisinde 1500 ihbar alan belediye ekipleri, 13 dişi 17 erkek köpek ve 201 dişi 128 erkek kedi kısırlaştırdı.

Belediye ekipleri, 30 köpek ve 329 kediyi kuduz aşısıyla aşıladı ve 22 köpek ile 27 kediyi sahiplendirdi.

Rutin olarak yaptığı çalışmalar kapsamında Şubat ayında 967 hayvanın tedavisini tamamlayan belediye ekipleri, barınağa terk edilen 23 köpek ve 43 kedinin bakımlarını yaptı.

Özellikle yayla yollarında ve çevresinde başıboş olarak dolaşan 33 köpek toplanarak barınağa getirilip, rutin kontrolleri yapıldı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi olarak “Can dostlarımızın” yanında olmaya devam ediyoruz. Belediye ekiplerimiz sokak hayvanlarıyla ilgili yaptığı aylık faaliyetlerine de ara vermeden devam ediyor. Sokak hayvanları da bizim canımız. Can dostlarımızın barınaktaki yaşam alanlarında daha önce zaten iyileştirme çalışmaları yapmıştık. Onların en iyi şekilde bakım ve tedavilerini sağlamak en asli görevlerimiz arasında.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir