enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2748
EURO
34,7271
ALTIN
2.400,79
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Açık
21°C
Samsun
21°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Çok Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

TERME HALK OYUNLARI AHMET ERSOY İKOKULU’ NUN BAŞARISI

TERME HALK OYUNLARI AHMET ERSOY İKOKULU’ NUN BAŞARISI
03.09.2021
86
A+
A-

Bu haber 03 Eylül 2021 – 10:51 ‘de eklendi ve kez görüntülendi.

Samsu’ un Terme ilçesindeeğitim ve öğretim hizmeti veren; Ahmet Ersoy İkokulu, Halk Oyunları’ndaki başarıları ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Ekip; yarışma öncesi; Atakum Kitap Fuarı’ nın bahçesinde, muhabirimize toplu poz verdi.

TERHOY ( Terme Halk Oyunları Ahmet Ersoy İlkokuu Gençlik Spor Kubü ); geçtiğimiz günlerde, Samsun Atakum Çobanı İskellesii’ nd  düzenlenen Hak Oyunları Yarışması’ nda ve kategorisinde birinci oldu.

TERHOY Eğitmeni Suna ALAN, gerek yarışma gerekse de TERHOY hakkında  şu açıkamaarda bulundu:

” Atakum Çobanlı İskelesi’ ndeki Halk Oyunları Yarışması’nda; maalesef bir çocuğumuzun ayağı burkuldu tam yarışmaya çıkmadan önce , malesef oyun oynayamadı, bu yüzden üzüntü yaşadık, Öğrencimize geçmiş olsun diyruz.

Ben size kulübümüzle ilgili kısaca bilgi vereyim.

Kulübümüz 2017 yılında kuruldu.Bir ilkokul kulübü. Sezonda yaklaşık 200 öğrenciyle çalışan amacı geleneksel kültürü gelecek kuşaklara doğru olarak , değerlerine sahip çıkabilen bireyler yetiştirmek olan kulübümüzde küçükler, yıldızlar,gençler, büyükler ve hobi grubu olarak çalışmalar yapılmaktadır.

Kulübümüzün adı TERHOY. Açılımı Terme Halk Oyunları Ahmet Ersoy İlkokulu Gençlik Spor Kulübü.

2017 den itibaren yerel ve ulusal yarışmalara katılarak, bir çok başari elde etmiştir. Kulüp başkanımız Münir YÜKSEL, ikinci başkan Hasan ELAY, Eğitmenleri Suna ALAN, Neslihan DEMİR, Taner ÇAYIROĞLU, Feyzanur GÜRLER, Zülfücan KARAÇUKA, Eda YILMAZ.

Oynadığımız yörelerin isimleri ise şöyle : Samsun ,Artvin,Trabzon, Ege, Afyon Dinar, Trakya  , Kafkas, Antep, Adıyaman.

Haber : Oktay ZERRİN- Samsun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Copyright © 2022 - Tüm hakları saklıdır. Gülce Medya
sanalbasin.com üyesidir