enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Hafif Yağmurlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

Kültür Evi’nde resim sergisi açıldı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Kültür Evi’nde yağlıboya resim sergisinin açılışına katıldı.

Kültür Evi’nde resim sergisi açıldı
07.05.2024
70
A+
A-

Başkan Topaloğlu’na, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Semih Top ile Mehmet Akın ve Kültür Evi Sorumlusu Ramazan Kar eşlik etti.

Başkan Topaloğlu öncülüğünde Kemer turizmine kazandırılan Kemer Belediyesi Kültür Evi’nde Yulia Timur tarafından yapılan 25 yağlıboya resim sergilenmeye başladı.

Liman Caddesi’ndeki Kültür Evi’nde gerçekleştirilen sergideki tabloları inceleyen Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, Ressam Yulia Timur’dan bilgi aldı.

Başkan Topaloğlu, Yulia Timur ve beraberindekiler daha sonra açılış kurdelesini kesti.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Yulia Timur’un yaptığı resimleri çok beğendiğini söyledi.

Kemer Belediyesi Kültür Evi’nde resim sergisi açılışı yapmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Topaloğlu, “Bu daha başlangıç. Sonraki günlerde burada daha farklı etkinlikler de yapılacak. Yulia hanıma çok teşekkür ederim. Herkesi sergiye davet ediyorum.” dedi.

Ressam Yulia Timur ise desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin’e teşekkür ettiğini belirterek, 20 senedir yaptığı eserlerini herkesin görmesini istediğini söyledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir