enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2648
EURO
35,0702
ALTIN
2.464,60
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C

SAMSUNUMUZUN İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI VİTRİNDE

SAMSUNUMUZUN İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI VİTRİNDE
04.04.2023
18
A+
A-

SAMSUNUMUZUN İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI VİTRİNDE

NURETTTİN FİDAN/SAMSUN

Önümüzde ülkemiz ve şehrimiz Samsun için çok önemli bir seçim var. Siyaset kulislerinde hareketlilik Milletvekili aday adayları için son derece heyecanlı geçiyor. Elbette Samsunlular bu seçimde hangi partinin hangi adaylarını, kaçıncı sırada sahaya süreceğini merakla bekliyorlar. Halk ise seçilecek olan milletvekillerinde aradığı ise kendilerine ve Samsuna fayda sağlayacak, Samsunluluk ruhu taşıyacak, seçmenin sadece seçim zamanı değil, vekil olarak seçildikten sonra da rahatlıkla görüşebilecek bir vekil olmasını istiyor ve bekliyor. Bu bağlamda hangi partinin ve Milletvekili aday adayının Samsunlular karşısında ne kadar karşılığı olduğunu merak ediyorlar. Daha önceki seçim dönemlerinde sahada tarafsız olarak anket çalışması yapan ve yapmış olduğu anketlerin sonuçlarını seçimden kısa bir süre önce siyasi partilerin il ve ilçe başkanlıklarında paylaşan ve sadece % 1 yanılma payıyla neticeyi doğru olarak kamuoyuna sunan Sayın Nurettin Fidan bu dönemde de milletvekilleri aday adayları ile ilgili saha çalışmalarını yaparak bitirdi. Bugün İYİ PARTİ Milletvekili aday adayları için yaptığı çalışmanın sonuçlarını siz değerli okurlarımıza paylaşıyoruz.22 Mart -3 Nisan tarihleri arasında 1113 kişi ile yapılan ankette İYİ Parti milletvekili Aday adayı Dr. Aysın Akçay”ın anket sonucu 99 kişi oy verebilirim dedi.
Erhan Usta için 1113 kişiden 203 kişisi Sayın Erhan Usta’yı tanıyoruz ancak bu 203 kişinin 112 kişisi 2019 Mart Yerel seçimlerdeki Erhan Usta’nın bağımsız olarak girdiği Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimde AKP den destek aldığını düşündükleri için oy vermeyeceklerini beyan ettiler.
Samsun İYİ Parti milletvekili Sayın Bedri Yaşar, 1113 denek arasında 197 kişisi Sayın vekili basından tanıdıklarını  söylediler 96 kişisinin vekil adayının kamu ile ilgili yapamadıklarından ve  özel nedenlerden dolayı oy vermeyeceklerini beyan ettiler.
Bu aday adaylarının dışındaki diğer İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday adayları için olumsuz görüş belirten olmadı. Ancak İYİ Parti Samsun Milletvekili aday adaylarından Prof. Dr. Kurtman ERSANLI  ve Dr. Ahmet Karkucak  açık ara fark ile halk arasında kabul ve destek gördüğü yapmış olduğumuz araştırma sonucunda ortaya çıkmıştır. Samsun kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Yapılan çalışmanın kaynağı olan, yaklaşık 14 yılı aşkın bir süre kamuoyunun nabzını tutan ve yaptığı tüm anket araştırmalarında % 99 isabet oranı ile Sayın Nurettin Fidan’dır. Nurettin Fidan bir önceki Genel ve Yerel seçimlerinde yapmış olduğu çalışmaları seçim gününden 3 gün önce siyasi partilerin il başkanlıklarına raporlayıp teslim etmiştir. Çıkan seçim sonuçları ile Nurettin Fidan’ın raporlamış olduğu sonuçlar bire bir örtüşmüşdür. Arzu edildiği takdirde tüm raporlar kendisinde mevcuttur, isteyenlere arz edilebilinir.

KAYNAK–NURETTTİN FİDAN 

SAMSUN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir