enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5692
EURO
34,8277
ALTIN
2.495,27
BIST
9.625,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
20°C
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
29°C

BAFRA MEVLANASPOR U 16 SAMSUN DEMİRSPOR’ A HAZIRLANIYOR

BAFRA MEVLANASPOR U 16 SAMSUN DEMİRSPOR’ A HAZIRLANIYOR
04.11.2021
37
A+
A-

MEVLANASPOR KULUP BASKANI SERVET SENGULU 16 2

Bafra Mevlanaspor Kulübü; u 16 Takımı, U 16 Ligi’ ne hazırlanıyor. Bafra Mevlanaspor Futbol Şubesi Sorumlusu Arif Öztürk konuyla ilgili olarak şöyle dedi :

” Bafra Mevlana Spor Kulübü U 16 takımı Ligi’ne hazırlanıyor. U 16 takımı hocalarından Mustafa Şahin ve Cem Çatmakaş önderliğinde çalışmalarını sürdürüyor.”

06-11- 2021 Cumartesi günü; saat 12.30 da Bafra suni çim sahada; de Samsun Demir sporla karşılaşacak olan Bafra Mevlana Spor Kulübü Başkanı Servet Şengül ve aynı zamanda Mevlana Mahallesi muhtarı ise şu açıklamalarda bulundu :

” Bafra Mevlana Spor Kulübü; uzun bir aradan sonra, sahalara iniyor. Gençlerimizi her daim spor yapmaya teşvik ettiğimiz ve etmeye de devam edeceğiz Bafra Mevlana Mahallesi’nin kurmuş olduğu Bafra Mevlana Spor Kulübü, inşallah birçok gencimize spor yapma imkanı sunmanın haklı gururunu yaşıyor.

Biz de bu doğrultuda;kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Gençlerimize ve çocuklarımızI; spora teşvik edebilirsek ne mutlu bizlere.

Bafra Mevlana Mahallesi; Bafra’ mızın en büyük mahallelerden bir tanesi, Merkez Mahalle olması sebebi ile, 20 binden fazla nüfusa sahibiz .

İnşallah sadece Mevlana Mahallesi değil, ilçemizin tüm mahallelerinden sporcu kardeşlerimizi kulübümüze kazandırmayı ve Bafra’ da  futbol alt yapısnı bu gençlerimizle, futbolu daha  üst kademe ve seviylere getirebilmenin mücadelesi içersindeyiz.”

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir