enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2796
EURO
34,7558
ALTIN
2.397,94
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Salı Açık
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C

SAMSUN’DAN BİR YILDIZ DOĞUYOR

SAMSUN’DAN BİR YILDIZ DOĞUYOR
29.11.2021
37
A+
A-

SAMSUN’DAN BİR YILDIZ DOĞUYOR
Samsunlu genç ve başarılı müzisyen Burçe Bozkurt, Ayletme Beni türküsüyle müzikseverlerin gönlünü fethetti.

Samsunlu genç müzisyen Burçe Bozkurt, yeni teklisi ‘Ayletme Beni’ ile müzikseverlere farklı bir yorum sundu. 22 yaşındaki başarılı isim, söylediği birbirinden güzel şarkı ve türkülerle kendisine hatrı sayılır bir dinleyici kitlesi oluşturmuştu. Burçe Bozkurt, MYD Müzik Şirketi çatısı altında yayınlanan ‘Ayletme Beni’ klibiyle bir anda dikkatleri üzerine çekti. Muhteşem yorumuyla, eski bir Bulgaristan’da yazılmış bir Rumeli türküsünü yeniden gündeme getirerek hem müzikseverlerden hem de deneyimli müzik adamlarından olumlu tepki alan Burçe Bozkurt, gördüğü ilgi karşısında memnun olduğunu belirtti.

1999 yılında Samsun’un Çarşamba İlçesinde doğan, lise dönemine kadar da Terme İlçesinde okuyan Burçe Bozkurt, halen İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümünde Lisans eğitimini sürdürüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir