enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1825
EURO
34,9558
ALTIN
2.504,54
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
20°C
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Mucur ve yönetim kurulu üyeleri, basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Mucur ve yönetim kurulu üyeleri, basın temsilcileriyle bir araya geldi.
18.08.2023
6
A+
A-

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, tanışma programı kapsamında basın mensuplarıyla samimi bir kahvaltı etkinliği düzenledi. Bu anlamlı buluşmada, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ve yönetim kurulu üyeleri, basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Başkan Mucur, yeni görevine atanmasının ardından kısa bir süre içinde gerçekleşen bu etkinlikte, basın mensuplarına sıcak bir selamla başladı ve tanışmanın önemine vurgu yaptı. Kahvaltı etkinliğinin yanı sıra, MHP Samsun İl Teşkilatı’nın basınla iletişimini güçlendirmek ve daha yakın işbirliği sağlamak amacıyla bir araya gelindi.

Etkinlik süresince, samimi sohbetler gerçekleştirildi ve Başkan Mucur, basın mensuplarının sorularını içtenlikle yanıtladı. Toplantıda, MHP Samsun İl Teşkilatı’nın basınla daha sıkı ilişkiler kurmayı hedeflediği ve kamuoyunu daha etkin bir şekilde bilgilendirmeyi amaçladığı vurgulandı.

Başkan Mucur ve yönetim kurulu üyelerinin samimi yaklaşımı, teşkilatın basınla olan işbirliğini güçlendirmek adına olumlu bir adım olarak değerlendirildi. Bu toplantı, MHP Samsun İl Teşkilatı’nın basınla daha yakın bir ilişki kurma ve kamuoyunu daha etkin bir şekilde aydınlatma amacına yönelik önemli bir adım olarak kayda geçti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir