enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
16°C
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Rektör Ünal, Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Öğrencilerle Çiçek Ekti

Rektör Ünal, Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Öğrencilerle Çiçek Ekti
22.03.2022
39
A+
A-

Rektör Ünal, Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Öğrencilerle Çiçek Ekti

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, sosyal sorumluluk projesi kapsamında OMÜ öğrenci toplukları tarafından düzenlenen çiçek ekim etkinliğine katıldı.

Proje kapsamında Çevre Düzenleme Müdürlüğünün desteğiyle 80 bin adet mevsimlik çiçek, Ziraat Fakültesi seralarında toprakla buluşturuldu. Daha sonra yetiştirilecek bu ürünlerin satılmasıyla elde edilecek gelirin bir kısmının projenin sürdürülebilirliğinde bir kısmının da köy okullarına kütüphane, bilgisayar laboratuvarı gibi ihtiyaçların karşılanmasında kullanılacak.

Sosyal sorumluluk projesi hakkında değerlendirmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, “Proje kapsamında kazanılan parayla belirlenen köylerde, özellikle kütüphane yaptırmak istiyoruz. İnşallah öğrenci arkadaşlarımla birlikte köylere ihtiyaç duyulan hizmetleri yapmak için beraber gideceğiz. Projeyle çiçekler kitaba dönüşsün istiyoruz. Ayrıca alanında uzman görevli arkadaşlarımızla köylerde diş taraması, göz kontrolü ve tiyatro gibi etkinliklerle sosyal sorumluluk üstlenmek istiyoruz. Yarın hayata atıldığınızda aynı sorumlulukla toplumda olup bitenleri görmenizi, ihtiyacı olan insanlara duyarlı olmanızı istiyoruz. Bu aslında eğitimin bir parçasıdır.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir