enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2269
EURO
35,1235
ALTIN
2.473,98
BIST
10.176,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
21°C

YILPORT SAMSUNSPOR NEREYE KOŞUYOR ?

YILPORT SAMSUNSPOR NEREYE KOŞUYOR ?
06.09.2022
42
A+
A-

YILPORT SAMSUNSPOR NEREYE KOŞUYOR ?

Bir şey desen bir türlü, demesen iki türlü ! Sahi nedir bu takımın bu dağınık hâli? Nereye koşuyor Samsunspor ! ” Atamayana atarlar ” sözü sanki bu maç ve önceki maçlar için biçilmiş bir kaftan !

Küçümsemek için söylemiyorum da Manisa Futbol Kulübü’nün 17 yaşındaki acar futbolcusu zaten  kale önlerinde dolaşıp duruyordu gol için ve şık bir vuruşla Yılport Samsunspor’un bırakın kazanmayı; beraberlik umutlarını bile söndürmeye yetti!

Yetmeyen şey ise; nefesimiz, futbolumuz, ekip oyunu, ayağa pas yapma gibi birçok sebepler idi. Gel gör ki hocamıza göre mükemmel oyun oynadık ve diyor ki hocamız” skordan değil ama oynanan oyundan memnunum ve görevimin başındayım ” diye basına açıklamalarda bulunuyor!

Maç 0-1 kaybetmişiz, penaltıyı dışarı atmışız. Takım sendeliyor, rakipler kalemizin önünde adeta karargâh kurmuşlar, tökezlememizi bkliyorlar. Biz bunları gördüğümüz halde bir çözüm üretemiyoruz. Üretmeyi bırakın devamlı tüketiyoruz. Nefes tüketiyoruz, iddiamızı tüketiyoruz, emeğimizi tüketiyoruz!

Ne olacak bu takının şu penaltı sendromu? Niçin oyuncularda  özgüven eksikliği var ? Niçin her  maçta ayaklarımız titriyor, niçin evimizde bile galip gelemiyoruz ? Kondisyon mu eksik, takımda  birlik, beraberlik mi eksik ? Adeta dökülyoruz !

Böyle mi çıkacağız Süper Lig’e ? Bu oyunla mı ilk 2 ye  kalacağız. Şu anda 9. sıraya kadar geriledik, oysa Manisa maçını alsaydık; bugün 8 puanla 3. sıraya yükselecektik, zirâ tam 4 takım 7 puanda kaldı fakat biz her zamanki gibi yine fırsat teptik ve 5 puanla aynı yerde kaldık.

Olmuyor hocam; böyle olmuyor hiç ! Artık bu gidişe bir son vermezseniz; başarı da Süper Lig de  hayal olur! Bu işin şakası yok. Haftaya Rize maçı var deplasmanda ki Rize de iyi bir takım ve  işimiz çok zor olacak yine. Eğer  bu maçı da alamazsak yandığımızın resmidir!

Güzel şeyler yazmak istiyoruz ama gel gör ki bu oyunla bu kadar yazılabilir ancak ! Bu günden tezi yok; bu takımı gerçek manada sahiplenin, yoksa bir kaosa doğru gidiyoruz ki bu da hiç iyi sonuçlar vermez!

Tofana topu almış gidiyor da nereye gidiyor belli değil; pas versen kardeşim, senden daha müsait oyuncular var kale önlerinde. Tamam iyi oyuncusun da  bu kadar da çalıma kaçar mı insan arkadaş?

Aslında tek suçlu Tofana değil ama her biri hakında  yazmaya kalksak bu köşeye sığmaz! Penaltı sendromu devam ediyor takımda. Sahi sorun nedir, heyecan var, stres var anladık da arkadaş bu kadar da penaltı mı kaçar? Özgüven eksikliği mi var nedir ?

Penaltıları ünlü futbolcular da kaçırabiliyor mesela dünkü maçta Galatasaray da Gaziantep Futbol Kulübü’ne attığı penaltıyı Gomis ile dışarı attı! Fakat cim-bom maçı galip bitirdi yine de.

Demek istediğim; artık bu taraftar boş laf değil icraat istiyor, güzel oyun, futbol ve bol goller  istiyor! Çıkarsın sahayay aslanlar gibi oynarsın; belki yenilirsin de ama aslanlar gibi mücadee edersin de bizde o duruş, o oyun henüz yok!

Yokları vara çevirmezsek, daha çok söylenip dururuz! VAR sayesinde kazandığımız penaltıyı atmış olsaydık biz bu maçı en azından berabere bitirirdik de beraberlik bile bizim işimize zaten yaramazdı ki mağlup olduk!

Biz sahada ayak basılmamış bir  yer kalmamış Yılport Samsunspor görmek istiyoruz. Biz gerçek Samsunspor’u görmek istiyoruz. Artık Yüksel bey başkanımz bu konuda  ne gerekiyorsa tez elden yapmalı yoksa durum hiç de iç açıcı değil!

Oktay ZERRİN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir