enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3780
EURO
34,7386
ALTIN
2.435,18
BIST
10.054,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
16°C
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

Nurullah Genç Konya’da Gençlere Başarının Sırrını Anlattı

Nurullah Genç Konya’da Gençlere Başarının Sırrını Anlattı
31.12.2022
16
A+
A-

Konya Büyükşehir Belediyesi Lise Medeniyet Akademileri’nin Atabey Gençlik Söyleşilerine katılan Şair Prof. Dr. Nurullah Genç, başarılı olmanın yollarını anlattı. “Başarı Bedel İster” başlığı ile gerçekleşen programda Nurullah Genç, başarılı olmak isteyen gençlere zor hedef seçmelerini ve hayallerini rüyalarına taşımalarını tavsiye etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Lise Medeniyet Akademilerinin (LİMA) Atabey Gençlik Söyleşileri kapsamında “Başarı Bedel İster” başlıklı programa Şair Prof. Dr. Nurullah Genç Katıldı.

Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve moderatörlüğü Orhan Karaağaç’ın yaptığı programda Genç, kendi yaşamından referanslar vererek gençlere başarılı olmanın ipuçlarını verdi.

Başarılı olmak için hayalleri rüyalara taşımak gerektiğini belirten Genç, büyük hayalleri gerçekleştirmenin en büyük bedelinin bu hayalleri rüyalara taşıyacak kadar benimsemek olduğunu söyledi. Başarmayı Sezai Karakoç’un “Başarı, koşu bittikten sonra da koşmayı hedeflemektir” sözleriyle tanımlayan Genç, “Ben mesela işletmecilikte, derslerimde veya kişisel gelişim seminerlerimde şöyle söylerdim: Başkalarının da koyabilecekleri hedefleri koymak bir başarıyı gerçekleştirmek olarak düşünülmemelidir. Bu herkesin koşabileceği bir hedef gibi düşünülmeli. Bir hedef koyuyorsanız ve ona ulaşmak zorsa ve siz ancak büyük çaba göstererek ulaşabilecekseniz, bunun için de koşu bitse bile koşmanız gerekecekse o hedefi gerçekleştirmeniz üst düzey bir hedeftir. Başarı, o hedefe ulaşmanın adıdır.” Dedi.

Genç, yoğun ilgi gören programın son kısmında katılımcıların sorularını yanıtladı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir