enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2153
EURO
34,7460
ALTIN
2.432,23
BIST
10.236,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
15°C
Samsun
15°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Milliyetçi Hareket Partisi Bu Düğünde Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Bu Düğünde Buluştu
25.06.2023
207
A+
A-

Ülkücü-Milliyetçi hareketin tanınmış isimlerinden Prof. Dr. Yücel Öksüz’ün oğlu Alp Türk Öksüz ve Merve Akdeniz’in düğünü, Omtel Otel’de görkemli bir törenle gerçekleşti. Nikahlarını İlkadım Belediye Başkanı Necaatin Demirtaş kıydı. Nikah şahitliklerini ise MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra ve 2014 MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferhat Günaydın yaptı.

Düğün törenine MHP’nin önemli isimleri yoğun ilgi gösterdi. MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra, MHP eski İl Başkanı Şaban Kılıç, Bafra, Atakum, Tekkeköy, Terme ilçe başkanları ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Yaşar gibi parti yöneticileri, programın bir parçası olarak düğüne katıldı. Eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin de geceye katılan isimler arasındaydı.

Düğün, milliyetçi hareketin birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan bir atmosferde geçti. MHP’nin önde gelen isimleri, dostluk ve dayanışma mesajlarıyla bir araya gelerek genç çifti kutladı. MHP’nin köklü geçmişinden gelen birçok isim, düğün vesilesiyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Alp Türk Öksüz ve Merve Akdeniz çifti, sevdiklerinin ve milliyetçi camianın desteğiyle yeni hayatlarına adım attı. Düğün töreninde duygu dolu anlar yaşandı ve davetliler, genç çiftin mutluluğunu paylaşmak için bir araya geldi.

Bu anlamlı düğün, Milliyetçi Hareket Partisi üyeleri arasındaki dayanışma ve birlik ruhunu bir kez daha ortaya koydu. MHP’nin önemli isimleri, bir araya gelerek milliyetçi değerler etrafında kenetlendiklerini gösterdi. Genç çiftin düğünü, milliyetçi hareketin devam eden enerjisini ve geleceğe olan inancını simgeledi.

Alp Türk Öksüz ve Merve Akdeniz’e yeni hayatlarında mutluluklar dileriz. Milliyetçi Hareket Partisi üyeleri ise birlik ve beraberlik içinde, ülkücü ideallere olan bağlılıklarını sürdürmeye devam edeceklerdir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir