enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5204
EURO
34,8681
ALTIN
2.435,15
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
17°C
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

MHP Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı Samsun’da Gerçekleşti

MHP Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı Samsun’da Gerçekleşti
13.11.2023
8
A+
A-

MHP Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı Samsun’da Gerçekleşti

Milliyetçi hareket Partisi Genişletilmiş istişare toplantısı Büyükşehir Belediyesi Sanat merkezinde gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçekleşen Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısına, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, Samsun Milletvekili İlyas Topsakal, Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, MYK Üyesi Davut Haskırış, MYK Üyesi Ahmet Kürşat Azkur, MYK Üyesi Volkan Durdu, MYK Üyesi Hüseyin Edis, MYK Üyesi Oğuz Yılmaz bölge illerin parti il, ilçe başkanları ve yöneticileri katıldı.
MHP Samsun İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bölge toplantısında, Samsun, Çorum, Sinop, Amasya, Tokat, Ordu ve Giresun İl teşkilatlarının mensupları yer aldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından divan oluşturularak toplantıya geçildi.
Yoğun katılımın yaşandığı toplantıda konuşan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, siyasetin fikir kaynağı olduğunu ve bu olmadan fitne ve fiyasko yaşanacağını vurguladı. Konuşmasında, söylenen her sözün karar ve mücadele süreçlerinde bağlayıcı olduğunu belirtti. Siyasetlerini sürekli geliştirdiklerini ve yeniliklere açık olduklarını ifade etti. Ayrıca, milliyetçilik anlayışlarını vurgulayarak, yanlış siyasetin haysiyetten ve hizmetkârlıktan bahsedilemeyeceğini dile getirdi. Türk milletinin ön şartsız sevme ve milletiyle birlikte yaşama ilkesini vurgulayarak, milliyetçiliği bencillikle bağdaşmayan bir değer ve sorumluluk olarak tanımladı. Ayrıca, Türkiye’nin yeni yüzyılında Türk milliyetçiliğinin devam edeceğini ve bu dönemin, Türkiye sevdalılarının lider ülke Türkiye’yi inşa etme zamanı olduğunu ifade etti. Başkan, Türk tarihindeki önemli liderleri referans alarak, inanmanın zorluğuna ve inanmanın, kanatlarınızla tırmanmanın bir ifadesi olduğuna vurgu yaptı. Son olarak, Başkan, parti liderlerine, millete ve toplantıya katılanlara teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir