enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2704
EURO
34,7748
ALTIN
2.411,84
BIST
10.210,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Salı Açık
20°C
Çarşamba Açık
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

İLKADIM’DA 5 BİN AİLENİN SOFRALARINA AŞ OLAN YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

İLKADIM’DA 5 BİN AİLENİN SOFRALARINA AŞ OLAN YARDIMLAR DEVAM EDİYOR
24.04.2022
32
A+
A-

E3FD403A 0D93 4662 B619 28734355D76B
İLKADIM’DA RAMAZAN YARDIM PAKETLERİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞTIRILIYOR

Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi olan vatandaşların mağdur olmaması için büyük bir özveriyle çalışan İlkadım Belediyesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi ulaştırmaya devam ediyor.

Yardımlaşma ve dayanışmanın daha da pekiştiği Ramazan ayında ilçe halkının yanında olan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 5 bin haneye gıda erzak yardım ile ihtiyaç sahibi ailelerin iftar sofralarında yüzlerini güldürüyor.Ramazan ayı ile birlikte çalışmalarını hızlandıran İlkadım Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolilerini teslim ediyor. İçeriği farklı ürünlerden oluşan yiyecek paketleri, belediye personelleri tarafında mahalle muhtarlarının tespitleriyle birlikte belirlenen ihtiyaç sahibi aileler tek tek ulaştırılıyor.

BAŞKAN DEMİRTAŞ PAYLAŞMA VE DAYANIŞMAYI HEDEFLEYEN YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

İlkadım Belediyesi olarak bu zor süreçte hemşehrilerimizin yanında olmaya, ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Amacımız Ramazan Ayında sosyal belediyecilik anlayışıyla paylaşma ve dayanışmayı hedefleyen yardımlarımızı arttırarak sürdürmek. Hiçbir hemşehrimizi aç ve açıkta bırakmamak için yoğun bir gayret içindeyiz. Çorbalarında bir nebzede katkımız oluyorsa ne mutlu bize. Biz vatandaşlarımızın duasına talibiz. Elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz.Bu vesile ile tüm İlkadım halkımızın aileleriyle birlikte huzurlu bir Ramazan Ayı geçirmelerini temenni ediyorum ” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir