enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

BİLGİ EVLERİ’NDEN ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ

BİLGİ EVLERİ’NDEN ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ
26.01.2022
37
A+
A-

BİLGİ EVLERİ’NDEN ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ

 

BİLGİ EVLERİ ÖĞRENCİLERİ “KESİŞME İYİ Kİ VARSIN EREN” FİLMİNİ İZLEDİ

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evleri’nde eğitim alan çocuklar 2017 yılında şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in öyküsünü anlatan “Kesişme İyi ki Varsın Eren” filmini izledi.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışıyla Ordu’ya kazandırılan Bilgi Evleri eğitimlerine devam ediyor. Bilgi Evleri, öğrencilerin bilgi ve beceri kazanmalarına yönelik verdiği eğitimlerin yanı sıra sosyal faaliyetlere de büyük önem veriyor.

 

Bu kapsamda Ordu Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evleri’nde eğitim alan çocuklar, öğretmenleri ile birlikte Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017’de teröristlerle kahraman Mehmetçik’in girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in öyküsünü anlatan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” adlı filmi izledi.

 

BİRÇOĞU İLK KEZ SİNEMA HEYECANI YAŞADI

 

Bir sinema salonunda gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara film öncesi patlamış mısır ikram edildi. Birçoğunun ilk kez sinema deneyimi yaşadığı çocuklar büyük heyecan yaşadı. Film sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren çocuklar, filmi çok beğendiklerini belirterek kendileri için hazırlanan etkinlik dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir