enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5959
EURO
34,8272
ALTIN
2.498,18
BIST
9.461,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
20°C
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
29°C

İFTAR SOFRALARINIZ HOMM DAYS İLE IŞILDASIN

İFTAR SOFRALARINIZ HOMM DAYS İLE IŞILDASIN
21.03.2023
344
A+
A-

Kalitesi, dokusu ya da tasarımını severek aldığımız; nevresim takımı, yatak ör- tüsü, pike, masa örtüsü gibi ürünler, ihtiyacı karşılamanın yanı sıra ruhumuza da iyi gelir, gustomuzu yansıtır. Modern, sade şıklığı, kalitesi ve hikayesi ile Tür- kiye’den dünyaya açılan bir marka olan Homm Days’in ürünleri ruhumuza iyi ge- len seçenekler sunuyor.
Homm Days; kaliteli ve sade ev tekstili ürünlerini üretip dünyanın dört bir yanına da- ğıtma misyonuyla 2021 yılında İstanbul’da kuruldu. Yerli üretim felsefesine ek olarak, “Sadeliğin ihtişamı”nı hedefleyen Homm Days; minimalliği ve şıklığı birleştiren ürünler ile niş bir alanda konumlanıyor.
Homm Days’in, Ramazan Ayı’na özel “İftar Masaları Koleksiyonu” gümüş suplalar, katlı sunum tabakları, masa örtüleri, kumaş peçeteler, bardaklar, vazolar ile zarif ve şık bir ambiyans sunarak fark yaratıyor.
Homm Days’in, Galataport Paket Postanesi adresindeki huzurlu ve şık mağazasında; nevresim takımları, yatak örtüleri, pikeler, vegan pijamalar, göz bantları, masa örtüleri, salon dekorasyon ürünleri ve soya mumlarından oluşan koleksiyonu sunuluyor. Tama- men yerli üretim olan ürünlerde en yüksek kalite kumaşlar kullanılıyor. Homm Days’deki ürün gamlarının isimleri, bu verimli topraklarda kurulmuş ve bugünkü mo- dern dünya düzeninin temellerini oluşturan antik medeniyetlerin isimlerinden oluşuyor:
Sumerians, Babylon, Akkadians, Assyrin…
Homm Days’in tüm ekibi; kaliteden ödün vermeden “Müşterileri memnuniyeti ve kon- foru” önceliği ile çalışıyor.
Homm Days markası, eğitimini İngiltere’de tamamlayan; 12 seneyi aşkın süredir Pa- şabeyoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Duyguhan Paşabeyoğlu tarafından kurulmuştur. Paşabeyoğlu, antik medeniyetlerin isimlerini verdiği koleksiyonlarında Türkiye’nin arkeolojik zenginliğine de dikkat çekiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir