enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
16°C
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C

18 Mart’a özel 30 bin çiçek

18 Mart’a özel 30 bin çiçek
15.03.2023
27
A+
A-

18 Mart’a özel 30 bin çiçek

Samsun Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle şehitliklere 30 bin mevsimlik çiçek dikildi.

Samsun’daki şehitliklerde bakım ve temizlik çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı mezarlıkları çiçeklendirdi. Yapılan temizlik, bakım ve çiçek dikim çalışmaları ile şehitlikler, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün anlam ve önemine uygun şekilde hazırlandı. Çalışma kapsamında Kıranköy ve Asri Mezarlıkdaki şehitliklere 30 bin mevsimlik çiçek dikildi.

‘BİR ÖMÜR MİNNET BORCUMUZU ÖDEYEMEYİZ’

Kentte bulunan şehitliklerin ekipler tarafından sürekli bakım ve temizlik çalışmalarının yapıldığını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Şehitlerimiz için ne yapsak azdır.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Park Bahçeler Dairesi ekiplerimiz şehitliklere güzel bir çalışma yaptı. Bakım ve temizlikleri gerçekleştirildi. Şehitlerimize minnet borcumuz ömür boyu ödenmez. Bu vesileyle Türk Milletinin dünya tarihinin sayfalarına altın harflerle yazdırdığı önemli günün 107.yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

xxx

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir