enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2264
EURO
34,8186
ALTIN
2.428,28
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C

Samsun ‘Kütüphane Konuşmaları’na ödül

Samsun ‘Kütüphane Konuşmaları’na ödül
21.10.2022
34
A+
A-

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal’ın  iki yıldır başarıyla sürdürdüğü  ‘Kütüphane Konuşmaları’ Samsun Yazarlar Derneği tarafından plaketle ödüllendirildi.
Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal’a  ‘Kütüphane Konuşmaları’ programlarından dolayı plaket takdim eden Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: ” Kütüphane Konuşmaları’nın Samsun merkez ve İlçelerinde başarıyla sürdürülmesini ilimiz adına büyük bir kültür hizmeti olarak görüyoruz. Bu etkinlikleri başarıyla yürüten  İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal’a Derneğimiz adına bir teşekkür plaketi takdim etmiş olmaktan büyük gurur duymaktayım. Bu çalışmaların devamını diliyorum” dedi.
Samsun’da İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal Kütüphane Konuşmalarının plaketle ödüllendirilmesinden mutluluk duyduğunu ifade ederek: ” Samsun’da bir kültür markası haline gelen Kütüphane Konuşmaları bu yılda devam edecektir. Samsun Yazarlar Derneğinin bu anlamda takdim ettiği teşekkür plaketinden dolayı memnuniyet duydum. Ben de takdirlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diyerek konuştu.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal’da Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven’e Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte yürüttükleri Çini Kursu eserini hediye olarak verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir