enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3742
EURO
34,7257
ALTIN
2.399,00
BIST
10.173,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Parçalı Bulutlu
18°C
Pazartesi Açık
19°C

MHP SAMSUN İL BAŞKANI KANDIRA’DAN KANDİL MESAJI

MHP SAMSUN İL BAŞKANI KANDIRA’DAN KANDİL MESAJI
17.02.2023
15
A+
A-

MHP SAMSUN İL BAŞKANI KANDIRA’DAN KANDİL MESAJI

MHP SAMSUN İL BAŞKANI OSMAN KANDIRALI MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Osman KANDIRA Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan KANDIRA, mesajında şu ifadelere yer verdi: ” Bugün, Hz. Muhammed’in Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da Sidretü’l Münteha denilen en üst makama yükseltilişini duayla idrak ediyoruz. Miraç; manen yücelmenin, bedenen en yükseğe erişmenin, böylelikle ilahi lütuf ve ihsanla mükâfatlandırılmanın mucizevi halidir. Bu gece, müminlerin manevi dünyalarının aydınlanması, günahlarının bağışlanması ve dualarının kabul edilmesi için önemli bir fırsattır. Bu özel gece, bizlere bir kez daha hayatımızın amacını hatırlatıyor ve bize manevi yönden ilham veriyor.

Ancak, bu yıl Miraç Kandili’ni kutlarken, ülkemizde meydana gelen son deprem felaketi nedeniyle kalplerimizde derin bir üzüntü taşıyoruz. Yüce Allah’ın sonsuz merhameti ile insanlara her zaman yardım etmeyi, onların acılarını hafifletmeyi emreder. Türk milleti olarak bu zor günlerin birlik ve beraberlik içerisinde üstesinden geleceğimize yürekten inanıyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yüce Türk milletine sabır diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir