enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
17°C
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C

TEKNOFEST KARADENİZ MİSAFİRLERİ GÖNÜLLÜ TURİZM ELÇİLERİ OLACAK

TEKNOFEST KARADENİZ MİSAFİRLERİ GÖNÜLLÜ TURİZM ELÇİLERİ OLACAK
29.06.2022
28
A+
A-

TEKNOFEST KARADENİZ MİSAFİRLERİ

GÖNÜLLÜ TURİZM ELÇİLERİ OLACAK

 

Karadeniz’in yükselen yıldızı Samsun’un ulusal ve uluslararası alanda daha etkin tanıtımını sağlamak, turizm tanıtımına yönelik sürdürülen iletişim süreçlerini güçlendirme ve yürütülen faaliyetlerde koordinasyon sağlama konularının görüşüldüğü İl Turizm Tanıtım ve Geliştirme Koordinasyon Kurul Toplantısı, Samsun Valisi Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında kamu kurumlarının yöneticileri ile yerel yönetimler ve STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Samsun’un bir turizm şehri ve cazibe merkezi haline gelmesi için çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Samsun Vali 310466df 4580 4a55 a80c 4d4fcd24edd3Doç. Dr. Zülkif Dağlı, “İlimizin doğal ve kültürel mirasının keşfedilmesi ve geliştirilmesi konusunda çalışmalara tüm paydaşlarla birlikte ara vermeden devam ediyoruz. Eşsiz tarihi, doğal güzellikleri, sağlık, kongre ve spor turizmi alanlarında alternatifler sunan ve dört mevsim ciddi bir potansiyeli bulunan Samsun’un ülke ve dünya turizm gelirlerinden hak ettiği payı alabilmesi için çaba gösteriyoruz. Samsun’un coğrafi konumu ve sahip olduğu ayrıcalıklar ve sunduğu fırsatlar ile turizm sektöründeki payı artırmaya yönelik stratejik tanıtım ve iletişim çalışmalarımız sürecektir.” dedi.

 

TEKNOFEST KARADENİZ’in 30 Ağustos – 4 Eylül 2022 tarihleri arasında Samsun Çarşamba Uluslararası Havalimanında yapılacağını hatırlatan Vali Dağlı, “Samsun’umuzun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali #TEKNOFEST2022’nin hem festival süresince hem de bırakacağı kalıcı izlerle ilimize gelecek olan yarışmacı ve misafirler de dahil olmak üzere yerli ve yabancı tüm turistlerin şehrimizin tanıtımı anlamında gönüllü elçilik görevi üstleneceğini düşünüyorum.” diye konuştu.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir