enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
19°C
Çarşamba Çok Bulutlu
17°C

realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için Mücadele Başlıyor!

realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için Mücadele Başlıyor!
15.02.2024
3
A+
A-

realme 11 ile mobil oyun dünyasına yenilik katan realme, heyecan verici bir turnuva düzenleyerek oyunseverleri bir araya getiriyor. PUBG Mobile dünyasının önemli yayıncılarının yer alacağı turnuva, 17 Şubat Cumartesi günü saat 20:00’da heyecanı zirveye taşıyacak.

Yenilikçi ve dinamik yaklaşımıyla dikkat çeken dünyanın hızla büyüyen akıllı telefon markası realme, oyunseverleri bir araya getirecek heyecan dolu bir etkinliğe imza atıyor. realme 11 modeli ile gerçekleştireceği PUBG Mobile Turnuvası ile Türkiye’nin dört bir yanından mobil oyun tutkunlarını karşı karşıya getirecek.

17 Şubat’ta Düzenlenecek Olan Turnuvada Efsaneler Buluşuyor!

PUBG Mobile oyununun önemli yayıncılarından Ersin Yekin, Mezarcı, Mithrain ve Doch, gösteri maçı için bir araya gelecek. Yayıncıların yanı sıra PUBG severlerin de katılacağı turnuvada 12 takımdan oluşan 48 oyuncu büyük ödül için mücadele edecek. Bu aksiyon dolu maç, TYMARON’un profesyonel sunuculuğunda realme Türkiye’nin Twitch, Instagram ve YouTube kanalında eş zamanlı olarak yayınlanacak.

Aksiyon bol, Ödüller Çok

realme, heyecan dolu turnuva sonunda kazanan takımı mobil oyun dünyasının yeni kahramanı realme 11 ile ödüllendirecek. PUBG Mobile turnuvası heyecanı sadece oyuncularla da sınırlı kalmayacak. realme, Twitch kanalındaki turnuva yayını sırasında izleyiciler arasından şanslı kişilere T300 kablosuz kulaklık hediye edecek.

Turnuvaya katılmak için realme Türkiye sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir