enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
16°C
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

YILPOT SAMSUNSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR !

YILPOT SAMSUNSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR !
17.12.2021
30
A+
A-

YILPOT SAMSUNSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR !

Bir kez daha gördük ki; Yılport Samsunspor’un haklı başarısını ve çıkışını hazmedemeyenler var! Türk Futbolu’na; bu güne kadar sayısız ve alt yapıda genç futbolcular kazandırmış Samsunspor’un başarısına gölge düşürmek isteyenler var!

Yunus Emre adında Samsun ve Türkiye Futbolu’na göz kırpan, cıvıl cıvıl bir delikanlı, ilersi  için umut ve güven aşılayan genç ve diri, dinamik ve çalışkan, verimli ve üretken bir futbol gönüllüsü ve âşığı bir gencimiz Yunus Emre.

Gel gör ki; bizim bu gençlere sahip çıkmamız, onları her haliyle benimseyip, futbol ordusuna katmamız grekirken; takdir haklarını genelde hep rakip takım için kullanan  bir orta hakemden söz ediyoruz.

Zaten; bu tavırlar, bu görmezlikten gelmeler Samsun’da ve deplasmanlarda ilk kez de olmuyor. Samsunspor sahipsiz değildir. Her zirveye oynayan takımlar gibi biz d aynı hedefe odaklandık fakat öyle engeler, pürüzler karşımıza çıkıyor ki; bizim rakibimiz sadece oynadığımız takımlar değil, maalesef hakemlerle de mücadele ediyoruz.

Oysa sporun ruhunda adalet, centilmenlik, tarafsızlık vardır da zaten ne bu yıl ne VAR sistemi var ne de Samsunspor’a gerekli ilgi ve adillik var. Yokları çok olduğu bir sporda da başarı beklemek hayal olur !

Türk Futbolu’ nun ileri seviyeye ulaşabilmesi için, mutlak surette, gençlerimize fırsat verilmeli ve onları korumalıyız. Yoksa; her yıl trilyonlar  harcayıp da öze dönük bir futbol anlayışımıza sekte vurmuş oluruz ki zaten buna da para makinası olsa güç yetmez !

Yunus Emre’er, Polatlar ve diğerleri kolay yetişmiyor. Yılport Samsunspor’un amaç ve hedefi bellidir. İlk 2 veya olmazsa  ilk 6′ dan bu yıl Süper Lig özlemine son vermektir ve bunu da gerçekleştirebilecek güç ve potansiyelimiz vardır

Yeter ki bu takıma Samsun olarak, taraftar olarak, yönetim olarak, teknik kadro olarak ve de BASIN olarak, kısacası biz, biz olarak kenetlenebilirsek; bizleri yolun sonunda aydnlık günler bekliyor demektir.

İnanıyor, güveniyor ve umutla, sabırsızlıkla o güzel günü beklioruz. İnşallah son gülen biz oluruz.

Yılport Samsunspor’umuza başarılar dileriz.

Saygılarımla.

Oktay ZERRİN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir