enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3453
EURO
34,7787
ALTIN
2.394,76
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
15°C
Samsun
15°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU
11.04.2023
13
A+
A-

Okul Sporları Futbol Yıldız Kızlar ve Erkekler İl Birinciliği sona erdi

 

 

ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce düzenlenen Okul Sporları Futbol Yıldız Kızlar ve Erkekler İl Birinciliği 11 Nisan Salı günü oynanan final maçlarının ardından sona erdi. İlkadım Suni Çim Saha’da oynanan maçlar sonunda kızlarda Canik Tevfik İleri Ortaokulu birinci, Vezirköprü Döngel Ortaokulu ikinci, Vezirköprü YBO üçüncü ve Şehit Mete Yahşi Mehmetçik Ortaokulu dördüncü oldu. Yıldız Erkeklerde ise İlkadım 23 Nisan Ortaokulu birinciliği, İlkadım Ticaret ve Sanayi Ortaokulu ikinciliği ve Canik Tevfik İleri Ortaokulu üçüncülüğü elde etti.

 

KUPALAR VERİLDİ

Final maçlarının ardından düzenlenen törenle dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Samsun Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Şener Aydın, Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak, okul müdürleri ve öğretmenler takdim etti. 234 sporcunun forma giydiği il birinciliği sonunda erkeklerde ilk iki takım, kızlarda ise birinci olan takım grup müsabakalarında ilimizi temsil etme hakkını elde etti. Dereceye giren takımlarımızı tebrik eder, grup müsabakalarına katılacak olan takımlarımıza ise başarılar dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir