enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

HALI SAHA TURNUVASI ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

HALI SAHA TURNUVASI ŞAMPİYONU BELLİ OLDU
31.03.2023
17
A+
A-

HALI SAHA TURNUVASI ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

Bafra İbn – i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Sınıfla ararası, Halı Saha Futbol Turnuvası’nda; ilk üç sırada yer alan sınıflar belli odu.

Buna göre; okulun internet sitesinden yaplan, konuyla igili bir açıklama yapıldı. Açıklama şöyle:

” Okulumuz Spor Kulübü ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Serhat ÇELEBİ koordinatörlüğünde yapılan “SINIFLAR ARASI HALI SAHA TURNUVASI”  tamamlandı.

Turnuva sonunda; Şampiyon 11-D sınıfı oldu. 12-D sınıfı 2. olurken, 10-D sınıfı da 3. olarak turnuvayı tamamlamışlardır.

Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

Maçlar oldukça heyecan ve kıyasıyabir mücadele içersinde geçti. Turnuvada; elde edilen sonuçtan çok; sporun bir kardeşlik, dürüstlük ve centimenlik gibi birçok özelliği, bünyesinde barındırmak ve futbolun kavga deği, dostluk, tarafsızlk ile ve görüşlerine uyumasnda fayda var.

Haber: Oktay ZERİN- Bafra

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir