enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2758
EURO
35,0631
ALTIN
2.473,29
BIST
10.509,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Az Bulutlu
22°C

GURBETÇİ SAMSUNSPORLUAR 1965’den SAMSUNSPOR’A TÜRK BAYRAĞI HEDİYESİ

GURBETÇİ SAMSUNSPORLUAR 1965’den SAMSUNSPOR’A TÜRK BAYRAĞI HEDİYESİ
18.07.2022
33
A+
A-

GURBETÇİ SAMSUNSPORLUAR 1965’den SAMSUNSPOR’A TÜRK BAYRAĞI HEDİYESİ

Gurbetçi Samunsporlular 1965 Kurucu Başkanı Ali FİDİ, Bolu’da  kamp yapan Yılport Samsunspor’u ziyaret etti.

Fidi; ziyaretini Gurbetçi Samsunsporlular 1965 Grubu ve yönetimi adına gerçekleştrdi. Ali Fidi’nin Bolu’dan Samsun muharimize gönderdiği ve ayrıca Gurbetçi Samsunsporlular 1965 Grubu’nun sosyal medya sayfasından da yayınlanan bilgiler şöyle:

” Gurbetçi Samsunsporlular 1965 olarak; takımımız, yeni sezon ikinci etap kamp hazırlıklarını Bolu’da Teknik Direktörümüz Bayram Bektaş ve Batu Kaplanla bir araya gelerek; Türk Bayraklı tablomuzu hediye ettik ve şampiyonluk sözünü aldık.

Bu yolun sonu şampiyonluk

🏆SAMSUNSPOR❤️⚪1️⃣9️.”

Diğer yandan; Yılport Samsunspor le Süper Lig takımı Gaziantep Futbol Kulübü’nün Topuk Yaylası’nda yaptığı hazırlık maçını Gaziantep FK, Maxim’in 4. dakikadaki golüyle 1-0 kazandı.

Yılport Samsunspor; maçı tek golle kaybemesine rağmen, başa baş ve gelecekte umut veren futboluyla, bu sezon 1. Lg’de zirve için oynayacağı görüntüsü verdi.

Haber: Oktay ZERRİN- Samsun

ALİ FİDİ KİMDİR ?( Kendi ifadesi )

”  2003 yılında Çarşamba ilçemizden ailemle birlikte babamın işi için Bolu’ya taşındım. Çocukluğumdan beridir fanatik Samsunspor taraftarıyım.Taraftarlıktan daha da öte Samsunspor ile yatıp onunla kalkıyorum.

Gurbetten takımımız için ne yapabiliriz diye düşündük araştırmalar yaptık en sonunda sayfa kurup herkese Samsunspor hakkında doğru düzgün haberler vermeye çalışıyoruz.

Sayfayı Galip Çağlar abim, (İstanbul Temsilcisi) Naim Yılmaz, (Almanya Temsilcisi) Ahmet Hamurcu, Grafik Tasarımcımız Hasan Çubukçu, Sosyal Medya Sorumlumuz Yusuf Görer ile birlikte kurup en iyi şekilde ismini duyurmaya gece gündüz demeden duyurmaya yemin ettik. Ve odamın bir köşesi sadece Samsunsporumuza ait ve bir kızım ve iki erkek evladım var yani üç evlat babasiyim. Eşimle birlikte; Samsunspor sevgisini evlatlarımıza aşılıyoruz ve Samsunspor’umuzun efsane yıllarından bahsediyoruz.

Özel bir firmada, Makina Teknisyeni olarak çalışıyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir