enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
19°C
Çarşamba Çok Bulutlu
17°C

Çapa, “Çok enteresan bir maç oldu.

Çapa, “Çok enteresan bir maç oldu.
16.02.2022
34
A+
A-

Maçı değerlendiren Teknik Direktör Fuat Çapa, “Bugünkü karşılaşma, özellikle geçen hafta oynadığımız karşılaşma ile benzer bir maç oldu. Çünkü rakibimiz tamamen kendi sahasına çekilip, bizim yapmış olduğumuz hatalarla kontratağa çıkmaktı. Bunun için özellikle birinci bölgeden ikinci bölgeye geçerken pas hatası yapmamanız gerekiyor. Girmiş olduğunuz mücadeleleri doğru bir şekilde gerçekleştirmeniz gerekiyor. Topu geriden alıp oyun kurmada iyiydik ama ikinci bölgeden üçüncü bölgeye geçtiğimiz kısımda çok gereksiz pas hatası yaptık. Buda rakibimizin istediği şekle döndü. Pas tarafımız düşüktü. Yediğimiz gol, kaptırdığımız bir topla oldu. Takımımızın göstermiş olduğu reaksiyon gayet olumluydu ve skoru 1-1’e getirdik. İkinci devre ön tarafta biraz daha hareketli olmamız gereken bir değişiklik düşündük. Ama özellikle o bölgede istediğimiz olmadı. Orta sahadaki oyuncularımızın birinci devreye nazaran biraz daha gidip rakibin orta saha oyuncularının içerisine gömülmesi, bu sefer uzun top oynamamıza neden oldu. Buda yine rakip takımın yerleşmiş savunması için her zaman bir avantajdır ve bunu da açıkçası doğru bir şekilde yapamadık. Kenarlardan zaman zaman Fofana ve Kayamba ile bireysel oyunu çözmeye çalıştık. Ondan sonraki süreçte ise, son pozisyonlarımızı veremedik” dedi.
Sezon sonunda takımın mutlaka ilk 6 içerisinde olacağını ifade eden Fuat Çapa, “Çok enteresan bir maç oldu. Oyun olarak geçen haftaki oyun çok çok iyiydi ama skor kötüydü. Bugün oyun istediğimiz ve beklediğimiz gibi değildi. Mücadele iyiydi. İki kere geriye düşmemize rağmen, tekrar beraberliği yakalamak bizim adımıza iyiydi. Hatta 3-2’yi yakalayabilirdik. Son dakikada kullanmış olduğumuz serbest vuruşta. Akabinde de yine bir kontraya yakalanarak 3-2’de kaybedebilirdik bu da bir gerçek. Bu iki karşılaşmayı özellikle analiz ettiğimde şunu görüyorum. Bizim rakiplere karşı oynadığımız ilk haftalardaki şekil şuanda rakiplerimiz bize karşı oynamaya başladı. Bunu bir an önce öndeki hareketliliğimizle çözmemiz gerekiyor. Ön tarafta ve orta sahada olan oyuncularımızla bağlantıyı doğru kurmamız gerekiyor ki bunu da yapacağız. En ufak bir endişemiz yok. Yeni gelen oyuncularımızdan Kayamba bugün ilk defa 90 dakika oynadı ve bize katkı sağlayacağını çok net bir şekilde belli etti. Geldiğimizde hedef belliydi. İlk 6 için hedef belirlemiştik. Bu ilk 6 içerisinde mutlaka olacağız. Ama daha önce söylediğim gibi sıralama neresi olur bilmiyorum. Ama ilk 6 içerisinde olacağız. Bunu gerçekleştirmek için gereken çalışmalarımızı yapacağız. Bugüne kadar yaptığımız gibi sezon sonunda da inşallah, direk çıkacak pozisyonu alırız. Ama böyle olmasa da Play-Off’tan mutlaka Süper Lig’e çıkmak için mücadelemizi vereceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir